Geef je op voor Joint Ops pre-beta test

Morgen 3 november kan je je op www.jolt.co.uk opgeven voor de pre-beta test voor de nieuwste game uit de stallen van novalogic (die ons eerder o.a. Delta Force, Black Hawk Down en Comanche brachten): Joint Operations.

Join Operations beloofd vooral op het multiplayer gebied een waar spectakel te gaan worden. Het spel speelt zich af in 2006, en verhaalt een fictieve (maar erg realistische) oorlog tussen Indonesische vrijheidsstrijders en de Amerikanen die er weer eens op uit zijn boeven uit de weg te ruimen door bij hun een kogel tussen de ogen te plaatsen (“war on terrorism” jeweettoch). Hoewel een singleplayer campagne aanwezig is ligt de nadruk op de multiplayer speelmodus. Deze ziet er dan ook veelbelovend uit. Waar je in vorige Novalogic games elkaar enkel te voet te lijf kon gaan (F22 en Comanche daargelaten) zal je in deze game plaats kunnen nemen in de vele jeeps boten helikopters en weet ik allemaal wat nog meer voor moois. De vergelijking met de blockbuster Battlefield 1942 is natuurlijk snel gemaakt. En aangezien Battlefield volgens velen als dé multiplayer game van de laatste tijd word gezien, ziet het er goed uit voor Joint Operations als die vergelijking terecht blijkt te zijn.

Meld je dus morgen zo snel mogelijk aan op www.jolt.co.uk en wie weet behoor jij wel tot een van de gelukkigen die deel mag nemen aan de pre-beta test.

  1.   
    Lasso's avatar

    Lijkt me leuk om mee te maken…