Gamekings is terug op de buis!

Op 3 november moet je zeker weer je TV op The Box hebben staan, want het derde seizoen van Gamekings gaat dan om 20.00 uur weer van start.
Gamekings is een gamesprogramma van Blammo en de Power Unlimited, en heeft 2 succesvolle seizoenen achter de rug, met kritische meningen en eerlijke informatie gemengd met een potje stevige humor is Gamekings voor elke gamer een plezier om naar te kijken.

Vorig seizoen brachten de heren een uitgebreid verslag van de E3 in Los Angeles, en publiceerden zelfs een DVD die bij menig gamer in de huiskamer ligt.
Dit seizoen zal echter helemaal vol komen te staan met de vele trips die de gasten van Gamekings maken, zo zijn de eerste 4 uitzendingen al vanaf locatie opgenomen.

De eerste uitzending zal een uitgebreid verslag worden over het NK gaming, een event waarvan de winnaars naar de hoofdstad van Zuid-Korea mochten, om mee te strijden in de World Cyber Games.
Gamekings zal de Nederlandse top dus op de voet volgen, en met ze mee reizen naar Seoel, uitzendingen 2 en 3 zijn namelijk opgenomen op de World Cyber Games en laten je de spanning zelf voelen.
Omdat de eerste 4 uitzendingen niet in de studio worden opgenomen is de “bank” gewoon meegenomen naar de verschillende locaties, en hierop zullen de Gamekings ook hun kritieken leveren op oa. F-Zero GX en Freedom Fighters, plus een nostalgische terugblik op dé game van de WCG, Starcraft, geven.
De 4e uitzending zal uniek zijn, er wordt dan verslag gedaan van de Tokyo Games Show, waar Gamekings als enige Nederlandse media aanwezig was, zij geven je gelukkig wel de kans om achter je buis mee te genieten van de grootste gamesshow van de wereld.

Verder zullen er nog reports zijn vanaf de X03 in Frankrijk en de ECTS in Londen, en bezoeken aan Titans in Dallas, Rockstar in Londen en Triumph Studios in Delft (de mannen achter Age of Wonders)
Dit alles mag natuurlijk niemand missen, dus tune vanaf 3 november in op The Box, mocht jij de uitzending van Maandag missen, dan is er geen nood, Gamekings wordt namelijk de hele week herhaald.
Hieronder vind je de exacte data en tijden:

MAANDAG – 20.00 UUR
DINSDAG – 22.30 UUR
WOENSDAG – 20.00 UUR
DONDERDAG – 22.30 UUR
VRIJDAG – 20.00 UUR
ZATERDAG – 15.00 UUR
ZONDAG – 15.00 UUR

…Gamekings op The Box, Game Never Over!

 1.   
  Maserati2's avatar

  Best jammer voor de mensen zonder The Box, vond de E3 special van vorig seizoen echt heel gaaf en hoop dat het weer wat wordt komend seizoen.

 2.   
  Gast's avatar

  Ja echt dope programma. Veel beter dan Gammo iig. En er komen weer een hoop roadtrips aan zo te zien 🙂

 3.   
  Nylez2's avatar

  Ik verheug me erop 🙂

 4.   
  moto's avatar

  yeah gamekings komt terug

 5.   
  Lasso's avatar

  Mwah, echt goede game programma’s zijn er niet in Nederland. Kom maar hier met die boze brieven. Kom maar jongens!