Nieuw Leisure Suit Larry-game in de maak!

Enkele weekjes geleden lekte al uit dat men druk in de weer was aan een nieuw Leisure Suit Larry-game, vandaag krijgen we daar bevestiging van. Zo zal Vivendi Universal Games Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude uitgeven terwijl het ontwikkeld wordt door High Voltage Software.

Deze keer zullen we echter neef Larry Lovage volgen in plaats van Larry Laffer die we kennen van de originele serie. Die Larry Lovage is in feite een doodgewone en saaie student, die plots een kleine vedette wordt wanneer hij in aanraking komt met de plaatselijke bizz-show. Doorheen dat verhaal hebben wij de heer deze persoon doorheen de meest bizarre locaties te leiden!

Verder wordt het spel in het derde kwartaal van 2004 verwacht, dit voor zowel PC als Xbox als PS2. De GameCube-bezitters zullen het dus jammer genoeg zonder Larry moeten stellen!

  1.   
    Danny Dam Wichers's avatar

    Jammer dat men niet verder gaat waar de serie gebleven was: aan het einde van Leisure Suit Larry 7 werden Larry en de rest van de mensen op de P.M.S. Bouncy door buitenaardse wezens ontvoerd.

    Ach wat zeur ik eigenlijk: eindelijk een nieuwe LSL!