Nintendo GameCube eindelijk online?!

Het leek allemaal zo somber rondom de toekomst van de GameCube omtrent het online gaan, maar daar is nu verandering in gekomen. Met het Project Warp Pipe is het mogelijke de GameCube als nog online te krijgen!

Drie vrijwilligers hebben hun vrije tijd opgeofferd aan de studie en ontwikkelingstijd om een alpha versie van Warp Pipe uit te brengen. Hiermee is het mogelijk om met LAN games alsnog online te spelen. Spellen al 1080° Avalanche, Kirby Airride en Mario Kart kunnen nu dan eindelijk online!

Het was wachten en wachten voor de Cube-eigenaars, maar nu is er dan een sterke hoop dat de SpeelKubus de Ps2 en de Xbox achterna gaat. De programmeurs zeggen wel dat het nog een alpha versie is en dat er nog bugs en snelheidproblemen kunnen zijn. Aan deze fouten wordt natuurlijk gewerkt

Om online te kunnen zul je wel moeten beschikken over een breedband modem die gekoppeld is aan je computer. Daarnaast heb je de ontwikkelde software zelf nodig en minimaal 256Kbits (32KByte) upstream verbinding nodig

Op de onderstaande link staat meer informatie over het Project Warp Pipe. Mogen er nog ontwikkelingen paats vinden, dan lees je dat natuurlijk op GamersNet.nl!


www.warppipe.com

  1.   
    Danny Dam Wichers's avatar

    Geinig, maar dan moet je natuurlijk wel een broadband adapter kunnen kopen…

  2.   
    Lasso's avatar

    Yep, en hoe duur gaat die dan weer kosten?

  3.   
    Danny Dam Wichers's avatar

    Liksang.com heeft ze voor zo’n 50 dollar.