‘N-Gage vs. GBA?’

Vandaag ligt dan eindelijk in 30.000 winkels over de gehele wereld de langverwachte N-Gage. Het Finse bedrijf Nokia verwacht veel van hun ‘telefoon’. Ondanks dat je een rugtas nodig hebt om het ding me te slepen, zou het een heuse concurrent zijn van Nintendo’s GBA. Volgens critici, gaat het die wedstrijd verliezen.

When asked about N-Gage’s prospects for the current quarter, which includes the key Christmas season, Tuutti added: “We have had a very promising order intake from the distribution and retail outlets in different countries. It indicates good momentum for N-Gage.”

‘Zou je er ook mee kunnen bellen…?’

 1.   
  Nylez2's avatar

  Ik denk dat het een flop wordt, maarja we zullen zien…

 2.   
  hbisschop's avatar

  “Ondanks dat je een rugtas nodig hebt om het ding me te slepen, zou het een heuse concurrent zijn van Nintendo’s GBA. Volgens critici, gaat het die wedstrijd verliezen”

  – Dan in ieder geval niet vanwege de afmetingen, want Nintendo’s GBA is een derde groter dan de N-Gage. En in die vergelijkingen van critici (die helemaal niet hun markt proberen af te schermen) tussen de GBA and de N-GAGE wordt voor het gemak maar even de MP3 speler, Radio en telofoonfunctie over het hoofd gezien, laat staan het revolutionaire Wireless Multiplayer Aspect.

  Critici ten spijt, de consument beslist. Laten we na de kerst zien wie er gelijk had..