Drie nieuwe games van Square-Enix aangekondigd

De Japanse game-gigant Square-Enix heeft vandaag aan de wereld vertelt dat ze met drie nieuwe games bezig zijn. Kingdom Hearts 2, die voor de PS2 zal verschijnen, en weer een Final Fantasy-meets-Disney game gaat worden. Ook komt er een Gameboyversie van Kingdom Hearts, met de subtitel Chain of Memories.

Ook heeft Square een vervolg aangekondigd van Final Fantasy VII, de Playstation 1 hit van een paar jaar geleden en dit deel wordt ook door veel mensen als het beste deel uit de serie gezien. Het betreft hier dus niet Final Fantasy 8, die is allang uit ;-), maar een aanvulling op het orgineel, net zoals bijvoorbeeld Final Fantasy X-2. Bekend is dat deze “game” op een DVD gaat verschijnen, dus of dit nou een interactieve film wordt of gewoon een game op een dvd-schijfje is niet bekend, al hopen we natuurlijk op het laatste :-).

  1.   
    GameBabe's avatar

    het is geen game, het is een film zoals final fantasy: the spirits within. de film zal een vervolg zijn op de game en zal de titel “final fantasy VII: advent children” hebben.