Sega Lineup

Eind deze maand is het weer zover voor de Japanners. Op 26, 27 en 28 september vind immers hun jaarlijkse Tokyo Game Show plaats. Sega heeft alvast haar line-up te kennen gegeven, waaronder een paar nieuwe titels.

AstroBoy (GBA) – 18 december
Derby Tsukuru (Multi) – december TBA
Dororo (Ps2) – lente 2004
Island of Kaiju (GameCube) – winter TBA
Kunoichi (Ps2) – 4 december
Phantasy Star Online: Episode I & II Plus (GameCube) – 27 november
Pro-Baseball Team Builder 2003 (Ps2) – 20 november
Puyo Puyo Fever (Multi) – winter TBA
Sonic Battle (GBA) – 4 december
Sonic Heroes (Multi) – december TBA

Phantasy Star Online: Episode I&II Plus zal quests bevatten die al gewist zijn uit het online gedeelte van PSO I&II. Deze quests zal je nu ook offline kunnen spelen. Daarboven wordt er nog eens een geheel nieuwe quest set in PSOII geïntegreerd. Er zullen nieuwe items te vinden zijn, en je zal ook NiGHTS en Puyo Puyo kunnen spelen Of deze NiGHTS-versie dezelfde zal zijn als degene die je in het verleden al kon spelen (door de NiGHTS quest te doen en dan je GBA aan je GameCube te linken), is nog niet duidelijk. Er werd spijtig genoeg niet vernoemd of deze PSO I&II Plus ook buiten Japan zal gereleased worden.

Kunoichi op de Ps2 zal de opvolger zijn van Shinobi, en is reeds goed onthaald bij de aanwezige pers.

Grote afwezige in deze aankondiging was Virtua Fighter Quest voor de GameCube, een RPG in de Virtua Fighter-wereld. Sega heeft echter het bestaan van deze titel reeds meerdere malen bevestigd

  1.   
    Lasso's avatar

    Nee, sorry. Niet mijn gametypes…

  2.   
    leBlanc's avatar

    is dat spel met dat grote ei… Billy Hatcher niet van Sega