Valve bevestigd: Half Life 2 niet uitgesteld

In 1998 kwam de tot dan toe nog onbekende developer Valve met Half Life, en zette daarmee de hele gameswereld op zijn kop. Vier jaar hield het bedrijf het stil; maar vlak voor de E3 dit jaar bekende het Half Life 2 aan het ontwikkelen te zijn. En opnieuw stond de hele gameswereld op zijn kop.

30 september zou de releasedate worden, maar uit allerlei bronnen kwam voort dat de game die datum niet zou gaan halen. Vivendi zei daarna dat de game gewoon op de laatste dag van september in de winkels zou liggen, maar een paar weken geleden melden enkele sites ons dat de datum tóch verschoven was, naar 21 november.

Maar daar is volgens de developer, Valve, niks van waar. De game ligt gewoon op 30 september in de schappen, en er is niks om ons druk over te maken. Dat vertelde Greg Coomber, de voorman van het bedrijf ons op de ECTS. Wel zei hij dat het lastig zou worden om de game op tijd af te krijgen, maar hij verzekerde ons ervan dat er geen bugs inzitten. De mensen bij Valve gaan dus overuren draaien om de game af te maken, en dat zien we graag. Hopelijk kunnen we over 5 weken echt aan de slag met Half Life 2. Wordt Vervolgd…

  1.   
    g1og1o2's avatar

    niet uitgesteld? YEA!!! oh dat is echt vet gaaf! dan kan ik nog eerder mn favo game OOIT(!!) spelen! thnx thnx thnx Valve! your the man!!

  2.   
    Viperations2's avatar

    mooi 😀