Mortal Kombat: Tournament Edition klaar

Midway heeft het vervolg op Mortal Kombat: Deadly Alliance voor de GBA uitgegeven. De game heet Mortal Kombat: Tournament Edition en draait, zoals de titel al doet vermoeden, om een tournament gehouden door Shang Tsung en Quan Chi. De features waar de game het vooral van moet gaan hebben, is de multi-link play, meer vechters en meer ‘karnage’.

Met de multi-link kun je bijvoorbeeld met vier spelers tegelijk een tournament houden, iets wat niet echt nieuw te noemen meer is. Wat wel nieuw te noemen is, is de mogelijkheid om weddenschappen af te sluiten op de uitkomst van een spel, mini-games of andere geheime fighting challenges. Voor wedden heb je geld nodig en dat is er in de vorm van de nieuwe ‘red koins’. Deze koins kunnen ook weer gebruikt worden om in de krypt geheime spelers en arena’s te unlocken.

Een link-up met Mortal Kombat: Deadly Alliance is ook mogelijk en zo zijn ook Scorpion, Shang Tsung en Quan Chi toegankelijk en kunnen gold koins vergokt worden. Gecombineerd met de red koins kunnen ze zelfs nog grotere secrets unlocken.

Wanneer deze nieuwe Mortal Kombat-telg in de winkels ligt is ook bij Midway nog niet bekend. Daar staat de link naar een shop voorlopig nog op ‘coming soon’.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren