Battlefield Vietnam

Knallen!!!, rennen, knallen!!!, rennen. Dat zul je het meest moeten doen in de game van EA en Digitall Illions. Zij kondigde aan een vervolg te gaan willen maken op het moment zeer populaire spel: Battlefield 1942.

Het spel zal zich gaan afspelen in de jungle van Vietnam. Daar kun je kiezen of je aan de kant van de vriendelijke Amerikanen of de Vietcong die ontzettend gastvrij zijn voor hun gasten; de Amerikanen.
Je kan ook de multiplayer over internet doen. Het wordt dan gewoon een muur van kogels want er kunnen 64 (slik!) mensen in 1 battle!

De makers van deze nu al goed in de oren klinkende game, willen dat de omgeving belangrijk wordt. Zo willen ze dat je elk voertuig kan benutten en het ook mogelijk is om met het belangrijkste vervoersmiddel uit die tijd (de helicopter) kan vliegen. Je hebt dan een piloot en twee man achter een bescheiden machine geweertje die, nou laat ik zeggen, pijn doet.

Of het spel ook op de consoles uitkomt hebben Electronic Arts en Digitall Illusions niet prijs gegeven. Wel hebben ze beloofd om een paar screenshots te publiceren. Gamersnet.nl houdt je op de hoogte!

  1.   
    Lasso's avatar

    Tgaat lekker man….]-)]-)]-)