Extra’s voor No One Lives Forever 2

Enkele leden van GameSpy hebben en Monolith eens stevig ondervraagd, om zodoende erachter te komen, hoe de toekomst van No One Lives Forever 2 eruit ziet.

Ze kregen te horen dat er een multiplayerpatch aankomt, dat er binnenkort NOLF2 Tools worden uitgebracht en dat er een expansion voor de game staat aan te komen.

De multiplayerpatch, waarvan er al eentje was uitgebracht, voegt alweer deathmatch en team deathmatch toe. Het pakket komt echter ook nog met een derde spelsoort genaamd ‘Doomsday’. In deze spelsoort gaan de strijdende teams op zoek naar drie delen van aan apparaat. Eenmaal gevonden en teruggebracht naar de basis vormen ze een Doomsday Device en daarmee heeft dat team een punt gescoord. Het andere team wordt overigens vernietigd door dit apparaat. Verder voegt de multiplayerpatch wat wapentweaks voor multiplayer toe, enkele nieuwe ammotypes voor de utility launcher en meer dan tien multiplayermaps. De patch komt ‘binnen twee weken’.

Met de NOLF2 Tools kan de community aan de slag met No One Lives Forever 2. Deze toolkit zal vergezeld worden door een goede documentatie. Wanneer de tools precies klaar zijn, is nog niet bekend.

De expansion draagt een verrassing met zich mee: je speelt deze keer niet Cate Archer. Sterker nog: je speelt een figuur die ingehuurd is door Dmitrij Volkov. In de expansion zal de nadruk meer op actie liggen dan op stealth. De expansion moet eind dit jaar uitkomen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren