Tony Hawk 4 op je mobieltje

Het klinkt heel vreemd, maar het zal echt gaan komen. Vandaag heeft Vicarious Visions, Inc. bekend gemaakt dat het eerste spel voor op een mobiele telefoon, Activisions Tony Hawks Pro Skater 4, af is. Vicarious Visions is door JAMDAT Mobile gevraagd dit te maken. Vicarious Visions is ook bekend van het maken van de tony hawk serie op de GBA, en tony hawk’s pro skater 4 op de playstation.

De mobiele versie van thps4 heeft 6 verschillende levels verdeeld over 3 gamepacks, “Euro Tour”, “West Coast” en “Road Trip”, en heeft beschikking tot 14 skaters, met elk 10 eigen tricks en 1 special trick.
Vicarious Visions is uiteraard heel trots op hun nieuwe creatie, maar wij willen natuurlijk een releasedate/plaats zien. Helaas, die is er nog niet. Maar, ik vrees wel dat je er (weer) een nieuwe telefoon voor moet kopen.

  1.   
    Lola's avatar

    “Hoe verpruts ik het snelst mijn ogen en geef ik mijn geld doelloos uit..”

    Zal dit nou een succes worden? :-S

  2.   
    Zay's avatar

    ik zou het niet weten. Ze zijn er razend enthousiast over. Maar of het uberhaupt hierheen komt is nog de vraag… Jappaners en Amerikanen zijn eerst aan de beurt.

  3.   
    Danny Dam Wichers's avatar

    Lijkt me echt handig: Ben je net met de laatste move bezig, krijg je telefoon, ben je even uit je concentratie en kun je opnieuw beginnen.

    Technische vraag: Zit er een force feedback functie in voor telefoons met trilfunctie?