Nieuwe details Final Fantasy X-2

Er zijn een aantal nieuwe details bekend rondom de opvolger van FFX.

Zoals iedereen weet krijgt Yuna een veel spannender outfit aangemeten. Het leuke is nu dat Rikku ook een aangepast uiterlijk krijgt… en wat voor één! Wat dacht je van een gele BH, een minirokje en blauwe schoenen? Verder zal ze een haarband, zijtassen (Lara Croft style?) en een soort sjaal aanhebben.

Het is verder nog niet precies duidelijk welke karakters te bespelen zijn. Naast Yuna en Rikku zal er in ieder geval nog een karakter verschijnen, waarschijnlijk met de naam Pain of Pine. Geruchten gaan de ronde dat er zelfs acht karakters in Final Fantasty X-2 zullen verschijnen.

Dan is er nog nieuws omtrend de gevechten. We wisten al dat er vuurwapens beschikbaar zullen zijn, maar dat deze te wisselen zijn tijdens gevechten was nog niet eerder bekend.

Het verhaal zal omgetwijfeld weer complex zijn, maar een detail is al weggegeven: Rikku en Yuna zijn lid van een groep, genaamd Kamome. De groep zoekt naar zogenaamde ‘spheres’. Hiervoor moeten ze dan ook heel Spira door. Natuurlijk gaat dit weer niet zonder weerstand, want een rivaliserende groep, de Lubran Clan, zoekt naar dezelfde ‘spheres’.

In Japan moet FFX-2 in maart in de winkels liggen, over europa is nog niets bekend.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren