Final Fantasy X-2! *UPDATE*

De eerste screenshots zijn binnen, plus een paar lekker details als bonus. Dit is de allereerste echte sequel van Squaresoft op een Final Fantasy game. Het lijkt nog een heel aardig spel te worden ook!

In Japan moet deze titel in maart 2003 al in de winkels ligge, hier zullen we er zeker nog een hele lange tijd op moeten wachten. Toch is het leuk om de eesrte details mee te krijgen. FFX-2 speelt 2 jaar later af dan het einde van Final Fantasy X. De technologie is flink vooruit gegaan, zo zijn er nu ook vuurwapens in het spel aanwezig. Yuna is het hoofdkarakter, en hoe! Met 2 pistolen in haar handen, kan ze nu klimmend en springend door het verhaal heen. Hoor ik daar iemand Tomb Raider zeggen? Het lijkt er wel een beetje op. Zoals Tomb Raider een actiespel is met een vleugje RPG, zal FFX-2 een RPG worden met een hoop extra actie erin. Klinkt allemaal goed vooralsnog.

Er werd gespeculeerd dat er ook een versie van Rikku zou komen, hier is echter nog niets van bekend. Yuna speelt in dit spel de hoofdrol, maar wie naast haar vechten is onduidelijk. Ook weten we nog niet erg veel over nieuwe monsters. Deze zullen hopelijk zoveel mogelijk vervangen worden, om meer variatie in het spel aan te brengen. Het battlesysteem wordt in ieder geval wel aangepast. Aan Yuna te zien is ze een hoop van haar onschuldigheid verloren. Ze draagt een sexy outfit en is veel levendiger dan in de originele FFX. We zullen snel meer details horen, zeker als je bedenkt dat in maart de Japanse release al is. Of FFX-2 naar Europa komt is nog niet duidelijk, maar ik weet zeker dat er wel vraag naar zal zijn. Fingers crossed!

Dankzij onze trouwe bezoekers krijg je af en toe een leuke toevoeging. Op het forum zijn een heel aantal screenshots toegevoegd, afkomstig van de site Newtechnix. Toch hebben we nog steeds de Nederlandse primeur! Veel dank aan $ini$ter.

*UPDATE*
Ook IGN heeft nog een heel aantal verse screens weten te vinden. Zeker de moeite waard om te bekijken!. Kijk hier voor de screenshots.

  1.   
    X PIMP's avatar

    F.F.X2 lijkt me wel een leuk spel alleen vindt ik dat de f.f serie wel erg overrated wordt.Zo geweldig is de finanlfantasy serie niet! Sterker nog ,de oldskool final fantasy series waren in die tijd 10x beter dan dat F.F. nu is.De graphics zijn voor een ps2 wel erg mooi,maar ik zie dat de serie vraagt om een sterkere computer,een Xbox zal deze serie veel beter aankunnen,maar ja playstation moet ook wat!
    Wanneer komt er trouwens en recencie van SPLINTER CELL,da’s nou het spel waar ik op wacht!

  2.   
    TEDDYBASTARD's avatar

    YO VET
    DIE MOET K HEBBE 😀

  3.   
    Thapowerman's avatar

    jah X PIMP, splinter cell is SUPER!