Xbox Live: Unreal Championship

Unreal 2003 ligt nog niet eens in de winkels of de mensen bij Digital Extremes en andere (Infogrames) makers van de Unreal-games zijn alweer bezig met de verdere ontwikkeling van Unreal Championship (UC) voor de Xbox. Deze game die eind dit jaar, begin volgend jaar uit zal komen zal dé ultieme shooter-multiplayer ervaring moeten opleveren. Omdat Unreal Tournament op de pc een groot succes was, zal deze game ook een zeer grote kans van slagen hebben.

Het mooiste is dat UC geheel eigen levels, wapens en effecten zal hebben, en dus niet een simpele port zal betreffen van een bestaand Unreal-spel die eerder voor de pc is verschenen. Deze game zal worden geoptimaliseerd voor Xbox Live (lees hierover ons bericht over prijzen en releasdata), en zal dus ook proberen de online-gamemarkt (die nog volledig zal moeten groeien op de consolemarkt) op een hoog niveau te gaan tillen. Verder zal de game uiteraard ook zonder Xbox Live (LinkPlay en SplitScreen) heel goed te spelen zijn.

Vandaag kwam er een zeer mooi filmpje uit, waarin de echte schitterende graphics en effecten te zien zijn… ook wordt er nog eens op gehamerd dat dit spel echt succesvol zal zijn door Xbox Live. Ga het filmpje dus snel downloaden:

Unreal Championschip Trailer (10.3 mb groot)

Check ook de officiële Unreal Championship site.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren