Gold: NOLF2, GR: Island Thunder en Stronghold: Crusader

Spaar de zuurverdiende euro’s maar weer op, want een aantal games wordt op het moment geperst en zal binnenkort de weg naar de winkels en uiteindelijk de gamers vinden:

Allereerst komt binnenkort No One Lives Forever 2: A Spy In H.A.R.M.’s Way uit. In dit vervolg op de populaire No One Lives Forever speelt Cate Archer nog steeds de hoofdrol. Haar missie: Een door de Verenigde Staten ontdekt plan van de Russen dat een derde wereldoorlog kan ontketenen verijdelen. Tegelijkertijd moet ze extra op haar hoede zijn, want H.A.R.M. is haar echt zat en stuurt een zooitje moordenaars op haar af. NOLF2 moet in oktober (in de VS al op 1 oktober) in de winkels liggen, tot die tijd hebben we alvast een teaser en een demo voor je.

Voor de gamer die graag tactische shooters speelt en Ghost Recon al in bezit heeft, is de uitbreiding Island Thunder eentje om naar uit te kijken. Deze heeft namelijk ook de goldstatus bereikt. In Island Thunder moeten de Ghosts naar Cuba, waar na de dood van Fidel Castro flinke spanningen zijn ontstaan. Meer informatie over Island Thunder vind je hier. Ghost Recon: Island Thunder zou op 25 september al in de Amerikaanse winkels moeten liggen.

De laaste goldganger is Stronghold: Crusader, de opvolger van Stronghold. Deze keer mag je kastelen verdedigen en aanvallen tijdens de kruistochten, als Richard the Lionheart of Saladin, de Sultan van Syria. Stronghold: Crusader moet voor het einde van de maand nog verschijnen. Als je niet kunt wachten, dan kun je altijd nog de demo proberen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren