Grand Theft Auto: Vice City wordt enorm!

Grand Theft auto 3 is een enorm succes op zowel de Playstation2, als de pc. De pc versie is nog niet zo lang verkrijgbaar, maar het vervolg is alweer in aantocht. Grand Theft Auto: Vice City is dat vervolg op de tot nu toe uiterst succesvolle serie. Grand Theft Auto: Vice City krijgt een enorme berg aan extra’s mee ten opzichte van GTA3. Een gezonde gewoonte, lijkt ons.

Zo zal de stad Vice City maar liefst twee keer zo groot zijn als Liberty City! Een enorme bewegingsvrijheid zal een van de grootste verbeteringen zijn. Je kunt dit keer namelijk ook veel gebouwen in lopen. Hotels, casino’s en discotheken zullen te bezoeken zijn.

Het leven in Vice City zal veel beter worden. Zo zullen er maar liefst 70 auto’s meer te besturen zijn, een totaal van 120 dus. Dit keer zal het ook mogelijk zijn om een motor te berijden! Een gevarieerder verkeersbeeld moet hiervan het gevolg zijn. Ook zullen er veel meer wapens tot je beschikking staan. Veel meer? Veel meer! GTA3 heeft tien verschillende soorten schiettuig, GTA: Vice City zal maar liefst over vijftig verschillende wapens beschikken! Daar gaat die mooie stad…

Rockstar beloofd ook betere camerahoeken, vooral bij het auto-target systeem. Ook zal de AI van de gangs en de politie verbeterd worden.

Dan zijn er nog de leuke toevoegingen: bij de submissies kun je nu onder andere pizza gaan bezorgen! Ook kun je je in een vuurgevecht verschuilen achter andere voetgangers. Minder leuk voor die voetgangers natuurlijk, maar je blijft zo wel zelf heel.

Voor het spel zal een bewerkte versie van de originele engine gebruikt worden. Deze zal minder last hebben van slow-down. Ook kunnen met behulp van deze engine meer effecten gebruikt worden. Betere reflecties en schaduwen zijn daar één van.

Dan is er nog de muziek. GTA: Vice City zal zo’n 10 uur muziek meekrijgen, waarbij er een aantal goede licenties zijn binnengehaald. Ook zullen er weer genoeg radiozenders zijn, die verschillende soorten muziek aanbieden.

Het spel moet 22 oktober al in de winkels liggen voor de Playstation2. Of dit gaat lukken weten we natuurlijk nog niet, aangezien de complexiteit van het project. Wel zijn we hier al erg nieuwsgierig!

 1.   
  cube gamer's avatar

  cube en X gamers hij komt ook op de game cube en Xbox maar wanneer weet ik niet. WANT HIJ MOET TOCH OP EEN GOEIE CONSOLE KOMEN.
  [^] de gay station 2

 2.   
  a141620's avatar

  Hallo

  Draai jij ook onder windows (nette beschrijving voor een virus) ?

  Ja de NGC is een goede kiddyspelletjesrekenmachientje (je kan hem natuurlijk ook gewoon een verdraaid slecht geprogrammeerd stuk plastic noemen.
  Sommige mensen zoals jij (geestelijk niet helemaal in oorde ( zal windows zeker wel weer geflikt hebben ))
  noemen het zelfs een console.

  Maar als je een echte console wil heb je een PS2 nodig .(PS2 is iets meer dat alleen maar de beste console ooit gemaakt maar ja )

  Als je de naam van de heilige console (PS2 maar zelf jij wist dat al (neem ik aan)
  al verkeerd schrijft weet je er al helemaal niks van af.

  O ja buy the way X-Box sucks .

 3.   
  cube gamer's avatar

  ja hoor een gay station 2 beter dan een game cube dan ben je goed blind ik zou de gay station 2 vegelijken aan een atari niemand heeft dat gay gebeuren vezonnen dat is gewoon zo

  Ps2
  * Beste graphics
  * Beste gameplay
  (beste controller)
  * Beste en meeste games
  * Meer fucties dan alleen
  games spelen
  (Linux kit )
  is allemaal onzin behalve dit: * Meer fucties dan alleen
  games spelen
  maar ik koop hem voor de games ik ben niet zo zielig

 4.   
  Viperations2's avatar

  Volgens mij gaat het artikel over GTA, niet over welke console beter is…

 5.   
  Puck2's avatar

  Console Wars… *zucht*

 6.   
  Yellow Army's avatar

  Waar slaat die console war op!

  Enneh “the console” waarom koop je dan geen PC als je meer wilt doen als games spelen???
  Een PC voldoet aan al je eisen!!!

  Kortom koopt allen een PC, immers een PC rulezzz forever and ever!!!

  [^] the consoles

 7.   
  Danny Dam Wichers's avatar

  Waar slaat die console war op!

  …Kortom koopt allen een PC, immers een PC rulezzz forever and ever!!!

  Heb je nou echt niet door dat je zelf ook meedoet?

  En nog even voor de duidelijkheid (vooral voor the console en cube gamer):

  In het forum is speciaal een sectie voor die console war die jullie constant hier voeren. Ga daar maar ruzien, wij hebben er op de frontpage genoeg van!