Tribes 2: Fast Attack gereduceerd tot Tribes 2 resale

Tribes 2 had geen gelukkig leven. De titel was bij de release behoorlijk buggy en vervolgens hield de ontwikkelaar ervan, Dynamix, er ook nog eens mee op. Toch kwam er een tijd geleden een gerucht van Tribes 2: Fast Attack, dat later werd bevestigd.

En nu blijkt dat dat feest niet doorgaat, want Fast Attack is geannuleerd. Sierra’s Tribes 2 brand manager Alex Rodberg legt uit, dat Fast Attack veel te veel leek op de originele Tribes 2 en dat het dus niet genoeg bood om een echte expansion te zijn.

Toch is er ook goed nieuws: Tribes 2 komt in het resale-circuit terecht en zal dus voor een gereduceerde prijs verkrijgbaar zijn. Verder bevat het ook nog twee nieuwe mods (CompMod en TeamRabbit 2), ieder met nieuwe maps, samen met nog eens tien remakes van Tribes (1) maps. Als laatste zal de resale-versie ook gepatched zijn met de aangekondigde patch en dus een stuk stabieler zijn.

De resale moet eind september in de winkels liggen. Huidige eigenaars van Tribes 2 vallen niet buiten de boot, want voor hun zullen de extra’s van de resale-versie gratis te downloaden zijn.

Meer informatie over de resale-versie vind je hier.

 1.   
  Puck2's avatar

  Ik nog nooit Tribes gedaan, wat voor een spel is het?

 2.   
  Danny Dam Wichers's avatar

  De eerste multiplayergeorienteerde FPS-game, die er dus al was voordat Unreal Tournament en Quake III: Arena verschenen.

  Schijnt daarom ook nogal een redelijk grote schare fans te hebben.