Racing Legends gelanceerd :-D

Wieeeeeeeeeehooooooooooooooo,

De gebroeders West mogen eindelijk spreken en zijn met een wereldmededeling gekomen. Racing Legends wordt de naam van hun nieuwe project en, nog beter zelfs, ze zijn al zover gevorderd dat er aan het eind van dit jaar een eerste release verwacht kan worden.

Racing Legends zal een Motor Sport Simulator worden. Dit betekent onder andere dat men drie verschillende doelgroepen onderscheid: Professionele coureurs, ervaren simracers en de nieuwelingen die nog nooit van simracen gehoord hebben of die door eerder simgames (Grand Prix Legends bijvoorbeeld) zijn afgehouden van dit genre.

Er staat heel wat gepland en aangezien Chris en Tony West het afgelopen jaar niets mochten doen aan PR als gevolg van de afloop van hun eerdere project World Sports Cars (de game is gecancelled en het project geëindigd in een overeenkomst tussen Empire en West Racing met bovenstaand resultaat) hebben ze hard kunnen werken aan het concept.

Zo op het eerste gezicht staat het concept als een huis in ieder geval.

Nu ze afscheid hebben genomen van hun distributeur zal Racing Legends worden verkocht via hun eigen website en op geselecteerde motorsportevenementen.

De prijs is nog niet bekend maar men waarschuwt op de site al wel dat gezien het specifieke karakter van de game en de massieve hoeveelheid werk die er in de game zit er rekening gehouden moet worden met een hogere prijs dan voor de gemiddelde game.

Meer info kan je vinden op de nieuw gelanceerde website: www.west-racing.com

  1.   
    Gast's avatar

    Nog duurder???
    De spellen zijn al bijna allemaal €50,- moet Racing Legends dan nog duurder worden???}-)maar t lijkt me best wel een leuke game…..