Aangekondigd: MicroMachines voor PS2 en Xbox

De MicroMachines zijn terug! De kleine racemonsters die normaal rustige plekken in huis, zoals badkamers, tuinen en zolders, omtoveren tot raceparcoursen zullen vanaf november 2002 hun herintrede in de gameswereld doen op zowel PlayStation 2 als Xbox.

Door de veel hogere verwerkingskracht van deze consoles, ten opzichte van bijvoorbeeld de SNES, zal de gameplay gevarieerder zijn dan ooit tevoren, met een enorme verscheidenheid aan banen en levels in vele verschillende omgevingen.

Gamers kunnen deze keer kiezen uit een grote selectie voertuigen, waaronder ook verborgen voertuigen die ze tijdens het spelen moeten ontdekken. Ook is er meer aandacht besteed aan de karakters, waardoor er acht nieuwe zijn waaruit gamers kunnen kiezen. Ieder van deze karakters heeft een eigen personaliteit met speciale vaardigheden en voertuigen waaruit te kiezen zijn, waardoor de ‘MicroMachines experience’ meer divers is dan ooit.

Natuurlijk is een multiplayeroptie niet vergeten en kunnen maximaal vier gamers het tegelijk tegen elkaar opnemen in een snelle 3D racing extravaganza. De game wordt ontwikkeld door Infogrames Sheffield House.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren