Midnight Club 2 aangekondigd

Rockstar komt met een vervolg op hun ‘open plan racing game’ Midnight Club. Deze titel heeft op het moment de veelbelovende titel Midnight Club 2 en zal verschijnen op de PlayStation 2.

Ook in Midnight Club 2 zullen gamers weer te maken krijgen met hectische gameplay, het zelf zoeken van routes en de unieke uitstraling die Midnight Club al had. Deze keer worden de grenzen verder gelegd, door toevoeging van meer steden, voertuigen met geheime wapens, karakters met meer uitstraling en nog meer extra features die de Midnight Clubserie voorwaarts moeten drukken. Verder zijn er nieuwe manieren voor vervoer en een ‘ongelofelijk realistiche’ AI toegevoegd, waardoor het spel nog beter dan haar voorganger moet worden.

Als elite-deelnemer van illegale straatraces, ben je gevaarlijker en beter dan ooit tevoren en mag je nu meedoen aan races in Parijs, Los Angeles en Tokyo. Elk van deze locaties heeft routes die je zelf mag kiezen, een overvloed aan tussendoorweggetjes en enorme sprongen. Tijdens het racen moet je ook nog rekening houden met voetgangers, tegenliggers, voertuigen die achterwaarts uit een parkeerplaats komen, banken, lantaarnpalen, parkeermeters, vuilnis en alle andere ongemakken die je als racer in de grote stad kunt tegenkomen en daarom zul je meer als ooit tevoren moeten vertrouwen op totale concentratie en de uitstekende racercapaciteiten die je bezit.

“Midnight Club 2 isn’t just a game, it’s a way of life.”

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren