Tsunami 2265 binnenkort uit

Heb je de Tsunami 2265 demo gespeeld en ben je nu helemaal wild van deze game? Ren dan nog niet gelijk naar de winkel, want daar ligt de game nog niet. De uitgever van Tsunami 2265, Got Game Entertainment, heeft laten dat de game op 5 augustus in de winkels zal terechtkomen.

Tsunami 2265 is een futuristische shooter game met anime-achtige graphics, die zich in Japan in de toekomst afspeelt. Het land is door een tsunami, een enorme vloedgolf veroorzaakt door een onderzeese aardbeving, verwoest. In deze post-apocalyptische omgeving zullen gamers de rollen van Naoko Hikari en Neon Shima op zich nemen, terwijl ze op onderzoek gaan naar een mysterieuze bron van energie en ongetemde kracht genaamd E.L.E.N.A.

In Tsunami 2265 worden destructieve shootersecties afgewisseld door intrigerende arcade fasen. Dit alles gebeurt in de 13 levels waarover het spel verdeeld is. Die levels worden doorlopen in 3rd person in Mechs en al deze actie zal (in)geleid worden door een verhaal vol dramatische wendingen.

Zeer bijzonder zijn in ieder geval de graphics, want hoewel de omgevingen op de ‘standaard’-manier worden neergezet, lijken de karakters in het spel getekende figuren.

Meer informatie over Tsunami 2265 vind je hier.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren