Tomb Raider 2 in de bioscoop

Na het kassucces van de Tomb Raider-film is Paramount Pictures van plan een vervolg te gaan maken. Zien wij binnenkort meer Angelina Jolie in een strak T-shirt?

Jan de Bont is op het moment in gesprek met Paramount om de film onder zijn beheer te nemen. Niet de minste naam, maar wordt het ook wat? De eerste Tomb Raider-film was een groot succes, maar om nou van een steengoede film te spreken…

Toch levert een sexsymbool als Lara Croft veel geld op. Laatst nog is de outfit van het eerste officiΓ«le model voor maar liefst 4.400 pond verkocht! Is de film dan niet puur voor het commerciele succes? Lara is flink uigebuit in de loop der tijd. Na maar liefst vijf speldelen is er nooit echt veel veranderd in de gameplay. Toch bleven mensen de spellen kopen. Eindelijk gaat Eidos aan het werk en zeggen ze dat ze een echt vernieuwende titel aan het maken zijn. Of dit zo is zien we binnenkort. De titel staat gepland voor november.

Het filmdibuut van Lara bracht maar liefst 230 mijloen US Dollar op, dus zien we een ironische herhaling van een Tomb Raider reeks?

 1.   
  XDownloads's avatar

  Als het aan mij ligt niet. Ik heb de eerste niet eens gezien.

 2.   
  Puck2's avatar

  Ik vond het wel een leuke film! Geen spannend verhaal, maar gewoon leuk vermaak, mooie scenes, mooie vrouw… wat mij betreft komt er gewoon een tweede.

 3.   
  VirtualJr's avatar

  Nouuuu, ik weet niet hoor. De eerste film ben ik gewoon niet naartoe gegaan omdat ze maar moeten stoppen met dat uitmelken. Het concept van Tomb Raider leent zich perfect voor een kneitergoeie film, geef ons er dan ook een!

 4.   
  Viperations2's avatar

  You go girl! πŸ˜›

  Nee, inderdaad, ik zie ook liever een steengoede actiefilm.

 5.   
  Martijn's avatar

  Lijkt me niks en trouwens, gaat gamersnet soms Biosnet heten? πŸ˜€ Dit heeft nl. niet veel met gamez te maken!]-)

 6.   
  Viperations2's avatar

  Wel man! πŸ˜›

  Lara komt toch van een game? We hebben het wel vaker over game naar film of film naar game.

  MIB komt naar een spel, Lara gaat naar het witte doek (voor de 2e keer)

 7.   
  deadman's avatar

  van tombraider weet ik het niet (download ik wel weer πŸ˜€ )maar resident evil is wel tof gister gezien op m’n com. hopelijk snel een vervolg met de nemesis. kijk erg uit naar de game zero en de andere natuurlijk deel 1 nooit gespeelt dus, maar in zero een reuzenhaai? damn dat word weer vaak doodgaan dus πŸ™‚

 8.   
  Puck2's avatar

  Wanneer kom het spel van Ali G Indahouse??? πŸ˜€

 9.   
  Viperations2's avatar

  Ze kunnen ook een pop van Ali G maken πŸ˜€

  “Met allemaal extra FUBU pakjes!” πŸ˜›