James Bond 007: Nightfire

‘James Bond will return’ is het einde van de aftiteling van vrijwel alle James Bondfilms en hij komt inderdaad ook terug en wel in een game die op PC, Xbox, PS2 en GameCube zal verschijnen. De game gaat James Bond 007: Nightfire heten. Het wordt een First en Third Person Shooter met in de hoofdrol natuurlijk James Bond, die het op moet nemen tegen Rafael Drake. Die laatste is het hoofd van een milieu-organisatie waarvan gedacht wordt dat zij de wereld wil redden, maar die haar eigenlijk wil veroveren.

In Nightfire zal James Bond tien verschillende lokaties moeten bezoeken, die op allerlei plaatsen op en ver boven de wereld liggen, zoals de bodem van de Grote Oceaan, de toppen van de Oostenrijkse Alpen en zelfs de ruimte. Elk van de omgevingen zal enorm zijn in grote en ook zeer gedetailleerd. De gameplay van Nightfire zal zeer sterk gebaseerd zijn op de James Bond-wereld. Verwacht dus veel actie, maar ook het nodige sluipwerk. Verwacht verder ook aanlokkelijke vrouwen en de typische speeltjes van Q. Ook zal een aantal oude bekenden het spel aandoen, net als een hoop nieuwe.

De game wordt voor de PC ontwikkeld door Gearbox Software en voor de consoles door Eurocom Entertainment. De producent is Electronic Arts

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren