Aangekondigd: Wolverine’s Revenge

Nadat hij in meer dan 300 comics heeft gestaan, in een serie heeft meegespeeld en laatst nog in een film mee heeft gedaan, laat Activision nu het stoerste lid van de X-Men, Wolverine natuurlijk, op de PS2, Xbox en GameCube verschijnen. De game gaat ‘Wolverine’s Revenge’ heten en het wordt een third person action/adventure.

Wolverine moet in Wolverine’s Revenge een race tegen de klok leveren om een virus te neutraliseren, voordat het na 48 uur actief wordt. Op zoek naar het tegengif gaat hij terug naar Department H ergens diep in de Canadese wildernis, waar hij ook over zijn verleden leert. Ondertussen moet hij het ook nog eens opnemen tegen Juggernaut, Wendigo, Magneto en Sabertooth, dus knokpartijen zijn gegarandeerd. Om die gevechten te overleven moeten gamers om leren gaan met Wolverine’s klauwen, lenigheid, superieure kracht, snelhelend vermogen en het voordeel van onbreekbare botten.

Wolverine zal niet altijd alleen staan in zijn gevechten, X-menleden zoals Professor X en Beast zullen hem af en toe bijstaan. De stemmen van de personages worden onder andere ingesproken door Mark Hamill en Patrick Stewart. Wolverine’s Revenge wordt door Warthog PLC en Gene Pool ontwikkeld en de game zal in het voorjaar van 2003 op eerder genoemde consoles verschijnen.

  1.   
    Proteus's avatar

    “laat Activision nu het stoerste lid van de X-Men”

    *COUGH* Echt niet :p *COUGH*