Tactical Ops richting winkels

Tactical Ops: Assault on Terror, de tactische team-based shooter mod voor Unreal (Tournament), is onderweg naar de winkels. Dat wil zeggen, naar de winkels in de Verenigde Staten en Canada. Dat wil niet direct zeggen dat we deze game hier snel zien, want een andere tactische team-bases shooter, Global Ops, laat ook al een maand op zich wachten, die wel weer een andere uitgever heeft…

Tactical Ops: Assault on Terror laat spelers in twee teams (Special Forces of Terroristen) tegen elkaar vechten, met een grote verscheidenheid in missies, zoals gijzelaars redden, strategische doelen vernietigen en het andere team elimineren. Er zijn meer dan 30 ‘hyperrealistische maps’ en meer dan twintig echt bestaande wapens. Ook zijn er 11 opnieuw gemaakte models en skins en een compleet nieuw GUI- en menusysteem.

Tactical Ops gebruikt de Unreal engine en gaat verder dan de al bestaande gratis mod van Tactical Ops (voorheen SWAT), die ook van dezelfde makers komt. De textures, maps, skins en wapens zijn verbeterd ten opzichte van de mod, net als de code.

  1.   
    VirtualJr's avatar

    Zal de gratis mod eigenlijk nog te spelen zijn? Of te downloaden?

  2.   
    Puck2's avatar

    Ik heb gehoord dat het net zo zou zijn als counterstrike, er komt een pakket op de markt waar Unreal Tournament samen met deze uitbreiding in zit, dit zal ongeveer 80 gulden kosten. Als je echter al in het bezig bent van Unreal Tournament is het volgens mij gewoon even een kwestie tijd voor deze mod ook gratis is te downloaden op de officiele site… wees dus maar niet bang dat je onnodig veel geld kwijt bent wat je voorheen niet was.