JoWood kondigt Maximum Capacity: Hotel Giant aan

JoWood, ontwikkelaar van onder andere Cultures 2 en IndustryGiant 2, kondigt een nieuwe game aan: Maximum Capacity: Hotel Giant, een ‘Hotel Life Sim’.

De gameplay klinkt nogal voorspelbaar: Je moet keuzes maken bij het bouwen van je hotel: Waar moet het staan? Bij een strand of midden in een grote stad? En koop je een bestaand gebouw of bouw je het vanaf de grond af op? En welk van de 20 verschillende soorten hotels wordt het eigenlijk? Een romantisch oord of een high-tech hotel met casino?

Om verder te komen moet het ontwerp van je hotel de klanten aanspreken, zodat ze niet gillend wegrennen door een doolhof aan gangen. Hou ze dus goed in de gaten! Ook de aankleding van je hotel moet in orde zijn, maar daar heb je dan meer dan 600 verschillende verplaatsbare objecten voor. En als de klanten dan nog niet vanzelf komen, dan moet je ze maar lokken met advertentiecampagnes.

Volgens mij moet deze game eigenlijk Hotel Tycoon of zoiets heten, maar dat mag je zelf uitmaken als het spel uitkomt. Volgens de JoWood site moet dat al op 17 mei zijn.

Een compleet persbericht over de aankondiging van Maximum Capacity: Hotel Giant vind je hier, in het Engels.

  1.   
    Proteus's avatar

    heel apart, maar goed is weer eens wat anders 😀