ST: Voyager Elite Force 2?

Section 31, een Star Trek nieuwssite, heeft een artikel uit het mei-nummer van PC Gamer online gezet, waarin melding gemaakt van een nieuwe Elite Force.

Dit deel gaat verder in op een bepaald deel van de laatste afleveringen van de Voyager-serie, waar ik hier niet verder op inga omdat ik weet dat er mensen zijn die dat liever zelf op TV zien.

Wat verder bekend is over dit vervolg, is dat het weer op de Quake III engine is gebaseerd en dat er 12 levels met 1 tot 7 missies per level in zit. Ook is bekend dat Alexandra Munroe weg is en dat je alleen maar Alex Munroe kunt spelen. Elite Force 2 zal dezelfde multiplayer gamemodes als het origineel en de Expansion Pack bevatten. Scans van plaatjes uit de betreffende PC Gamer zijn helaas niet op de website geplaatst.

De ontwikkelaar voor Elite Force 2 is zeker een verrassing, want dat is Ritual Entertainment en dus niet Raven Software, die deel 1 produceerde. Elite Force 2 is al voor 40% klaar en zal in 2003 in de winkels moeten verschijnen.

Helaas lijkt het verhaal te mooi om waar te zijn, waardoor ikzelf de indruk krijg dat dit een 1 april-grap is. Allereerst is het vreemd dat de scans ontbreken bij het artikel (je moet ze naar hun e-mailen als je ze hebt) en ten tweede is het vreemd, dat Raven Software dit deel niet maakt. Ook wordt Activision genoemd in verband met het project, terwijl Ritual op dit moment (voornamelijk) onderdeel van Gathering of Developers is… We houden je op de hoogte.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren