Jedi Knight 2 onderweg

Nog even en je kunt ervan genieten: Jedi Knight 2: Jedi Outcast is vandaag ‘verscheept’! Dat betekent dat het spel binnen de korste keren in de schappen van je lokale gameshandel moet liggen, iets waar in ieder geval een aantal van ons niet op kan wachten! Verwacht dan ook zeer snel een uitgebreide review van ons.

Wie te lui is om de preview te lezen: Jedi Knight 2 (ook wel Dark Forces 3) gaat nog steeds over Kyle Katarn, die sinds Mysteries of the Sith geen vertrouwen in het Jedi-zijn meer heeft. Toch zal hij voor dit avontuur zijn lightsaber weer op moeten pakken. Jedi Knight 2 werd mede gemaakt door Raven Software die ook al de fantastische games Soldier of Fortune en Star Trek Voyager: Elite Force maakte.

Tot nu toe staat Jedi Knight 2: Jedi Outcast nog steeds gepland voor een in-winkeldatum van 29 maart, dus aanstaande vrijdag. Dat wordt een happy paasweekend!

Update: Het schijnt dat Jedi Knight 2 in Australië en hier en daar in Duitsland al te krijgen is, dus als je in de buurt bent…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren