The Sims absolute bestseller

De absolute games bestseller voor PC is niet (of niet langer) Doom of Quake of zelfs niet Command & Conquer: Het is The Sims. Uitgever Electronic Arts heeft aangekondigd tot nu toe 6.3 miljoen exemplaren van de populairste sim ooit verkocht te hebben.

En als de verkopen van de uitbreidingen The Sims:Livin’ Large, The Sims:House Party en The Sims:Hot Date daarbij opgeteld worden, dan zijn het in totaal 13 miljoen verkochte exemplaren. En dan komt eind deze maand ook nog eens The Sims:Vacation erbij!

De populariteit van The Sims is ook af te zien van het aantal mensen dat de officiële site bezoekt: meer dan 1.000.000 unieke bezoekers per maand! Deze komen daar voornamelijk nieuwe objecten voor de huizen en villa’s van hun Sims downloaden.

The Sims heeft ondertussen ook al een behoorlijk aantal prijzen en onderscheidingen gewonnen, waaronder die van Game of the Year for 2000 door de Academy of Interactive Arts and Sciences. Diezelfde Acadamy heeft Sims-bedenker Will Wright zelfs opgenomen in haar Hall of Fame, naast grootheden als Sid Meier en Shigeru Miyamoto.

 1.   
  Yellow Army's avatar

  Het blijft natuurlijk een leuke game om te spelen!

 2.   
  Proteus's avatar

  Vind je? Geef mij maar Day of the Tentacle 😀 echt beste spel ooit..

 3.   
  Zay's avatar

  “he Sims absolute bestseller”
  maar toch blijft het een klote spel 😛