Defence Alliance beta 1.0 voor UT

Een Defence Alliance-fan weet het natuurlijk al, aan alle andere gamers die wel eens een UT mod willen proberen zal ik het even laten weten: Defence Alliance beta 1 is uit.

In Defence Alliance moet je samenwerken met andere gamers en kiezen uit verschillende classes om je fort te verdedigen tegen een horde aanstormende bots. Je krijgt een paar minuten de tijd om je op de juiste plaats te installeren en daarna zul je zo’n 20 minuten je best moeten doen om het fort niet ten onder te laten gaan. Features als het nodig hebben van andere classes voor het (snel) laden van je wapens en puntenaftrek voor zelfmoord, om toch snel aan munitie te komen, maken van Defence Alliance meer dan een gemiddeld potje fortverdedigen zoals in andere games.

Klinkt een beetje als de beach landing maps van Return to Castle Wolfenstein en Medal of Honor:Allied Assault, vind je niet? Deze mod is in ieder geval gratis, je hebt er alleen een volledige versie van Unreal Tournament voor nodig. De download is zo’n 42 MB en je kunt er hier voor terecht.

  1.   
    Zay's avatar

    dus een beetje als Day of Defeat voor HL?