Xbox wordt niet teruggeroepen in Japan

Het nieuws in de afgelopen dagen dat de Xbox in Japan terug naar de fabriek zou worden geroepen, is fout. Het berustte op een misvatting die er werd gemaakt toen een Japanner op de site van Microsoft ging kijken. Er worden in Japan en Amerika dus geen consoles teruggeroepen.

Het is inderdaad zo dat sommige Xbox’en kleine krasjes maken op de randen van de schijfjes, maar dat is volgens Microsoft alleen maar het uiterlijk. De games zouden er niet minder van gaan presteren, zo stelt Microsoft. Minder dan 1% van de verkochte consoles heeft een probleem opgeleverd en iedereen die een probleem heeft met zijn Xbox mag die opsturen. Als Microsoft dan vind dat er een probleem is, repareren ze hem of geven ze een nieuwe.

  1.   
    stefaan's avatar

    Goed nieuws om te horen 🙂

  2.   
    a141620's avatar

    microsoft zegt wel meer

  3.   
    a141620's avatar

    Echt microsoft hoor! 😀
    Nou ik hou het lekker bij m’n ps2 en PSone .Want een grote doos die vastloopt crasht en niet meewerkt heb ik al (een pc met WINDOWS).

    Ik heb sinds een paar dagen een ps2 en de graphics van GT3 zijn echt heel erg goed.
    Nu nog even een paar andere games kopen en mijn jaar ken niet meer stuk.

  4.   
    a141620's avatar

    MICROSOFT is niet echt klant vriendelijk .Ze maken een console waar je 550 euro voor betaalt en dan gaat dat ding ook nog eens je cd’s mollen.Dit is zwaar PIEP.
    }-)

    Maar gelukkig heb ik geen crashdoos maar wel een ps2 en PSone. ]-)

  5.   
    Zay's avatar

    en daarnaast:
    “Minder dan 1% van de verkochte consoles heeft een probleem opgeleverd en iedereen die een probleem heeft met zijn Xbox mag die opsturen. Als Microsoft dan vind dat er een probleem is, repareren ze hem of geven ze een nieuwe.”

    ga jij maar es ff de port van een Xdoos naar america betalen! daar koop je 2 nieuwe voor!

  6.   
    VirtualJr's avatar

    En ze zullen ook geen Microsoft vestiging in Nederland of de Benelux hebben 😛

    En trouwens, het voordeel van dat wij hem als laatste krijgen is dat zulke schoonheidsfoutjes eruit zijn gewerkt bij de release. Vooralsnog heeft alleen Japan het probleem met de krasjes [^]