Chello pakt grootverbruikers aan !

Chello scherpt hard zijn regels aan. Zo mag je nu maar maandelijks 5 gigabyte downloaden. Voor elke gigabyte meer betaal je 10 Euro extra. Als de klant de grens van tien gigabyte bereikt, moet er 25 euro per gigabyte betaald worden

ZDNET schreef dit onlangs:
UPC pakt grootverbruikers op zijn netwerk hard aan. Iedereen die meer dan vijf gigabyte dataverkeer per maand gebruikt, wordt afgesloten of moet meer gaan betalen. Het bedrijf heeft de overmatige dataverbruikers in een e-mail van de maatregel op de hoogte gesteld.

Lees meer:
klik hier

 1.   
  Villeneuve2's avatar

  tja ze moeten toch ergens hun schulden van gaan betalen he

 2.   
  VirtualJr's avatar

  Toch wel een naaistreek, de tarieven verhogen omdat de mensen toch wat meer bandbreedte gebruiken dan ze hadden ingerekend. Dan ligt de fout toch echt bij hun.

 3.   
  Villeneuve2's avatar

  En dan zeggen ze als je lid wordt ombeperkt internet, nou 5 gb is niet echt veel als je een paar films download dan zit je daar al aan.

 4.   
  Gast's avatar

  Ik heb momenteel een dagverbruik van meer dan 5 Gb. 😀 Nog geen e-mail gehad. Ik heb daar overigens ook geen contract voor ondertekend voor een minimum van 5 Gb per maand.

  Ik snap het ook niet goed. Zorg dan dat iedere gebruiker een maximaal bandbreedte heeft, net als bij ADSL. Maar het gaat ze alleen om zoveel mogelijk gebruikers op 1 lijntje. Dat werkt gewoon niet.

 5.   
  stefaan's avatar

  ik ben al me gegevens kwijt van mailadres van me UPC-account hehe we zien wel hoelang ik het volhou 😛

 6.   
  MartijnL's avatar

  Ik begreep van een ander forum dat in eerste instantie de grootgebruikers van de newsgroups zijn gemaild met een dergelijk dreigement.

  Laten ze eerst maar eens de problemen met de proxy oplossen…..