Microsoft Revolutie!

Op de website van Zdnet.com is een leuk verhaal te lezen over het bedrijf Microsoft. Een van de grootste bedrijven op aarde. Je kan erin lezen dat de schrijver vind dat alles bij de PC teveel afhankelijk wordt van het bedrijf Microsoft. Programma’s als Internet Explorer, Outlook Express, en Windows Media Player worden als standaard gezien voor elke PC. Stel je eens voor dat je opeens moet betalen voor deze standaards.

Natuurlijk heb je ook programma’s als bijvoorbeeld Realplayer, maar deze zijn toch minder bekend als de software van Microsoft. En worden ook vaak niet bijgeleverd bij aanschaf van een PC, terwijl je Windows versie + een Office versie wel een standaard kan vinden bij een nieuwe PC.

Wat is jou mening over het bedrijf Microsoft, zijn we teveel afhankelijk van het bedrijf ja of nee?

Voor verdere informatie over het verslag:
klik hier.

 1.   
  Bierleeuw's avatar

  Ik denk eigenlijk wel dat we niet zonder dat mega bedrijf kunnen… Denk aan simpel je pc aanzetten t/m je standaar MSN – Messenger

 2.   
  Will Gates's avatar

  Het is en blijft natuurlijk wel ‘Microsoft’, met alles wat daar bij hoort *blegh*, maar toch kunnen we niet meer om ze heen en ook niet meer zonder ze (net zoiets als met meisjes dus 😉 ).

 3.   
  Eric's avatar

  Ik vind microsoft een beetje erg arrogant… ze kunnen de prijzen zo opschroeven en bij iedereen koopt het toch

 4.   
  Zay's avatar

  tja, ik ben het met jullie eens…
  we kunnen op dit moment niet zonder Microsoft… als ik me pc met windows xp aanzet, start ook meteen microsoft windows messenger en check ik me mail bij hotmail (ook van microsoft) eigenlijk is dit wel vreemd, je koopt toch ook geen kappote auto voor dagelijks gebruik? bij computers blijkbaar wel… je koopt een crashend systeem… (sorry voor alle gekwetste microsoft fans :P)

 5.   
  Niels's avatar

  Ja ben ik het ook mee eens.. kan me niet voorstellen dat we zonder Microsoft computeren.. Wel goed opgemerkt trouwens van Gamersnet 🙂

 6.   
  Frits's avatar

  Tjah je kan erniet omheen -> PC -> Microsoft

 7.   
  >Bill Gates<'s avatar

  Tjah zonder meneer Gates zou de Pc er anders uitzien

 8.   
  a141620's avatar

  lelijk tekentje zeg