PS2: MiB op de Playstation2

‘Men in Black 2: Alien Escape’ van Infogrames Inc. is een nieuwe titel die uitkomt voor je Playstation2. Het spel is gebaseerd op de film. Er is dus te spelen met het beroemde duo uit de film: Jay en Kay., de mannen die niet bestaan.
Het spel is geheel in derde persoon en zou aan moeten voelen als de film. De humor zou hetzelfde zijn, dus verwacht bijdehante opmerkingen. Ook plotwendingen zitten erin, een verhaallijn zal een hoofdrol gaan spelen. Dus wat staat ons te wachten?

Een buitenaards gevangenis-ruimteschip stort neer in de oceaan en alle gevaarlijke aliens rennen rond op onze planeet. Agenten Jay en Kay moeten zorgen, met behulp van een groot arsenaal aan wapens, dat de aliens weer gevonden worden, dood of levend. Waarschijnlijk het liefst dood.
De straten van Manhattan (New York), een haven en een nucleare fabriek behoren tot de locaties waar geschoten mag worden. Je kunt aan het begin van iedere ‘level’ kiezen voor Jay (in de film gespeeld door Will Smith) of met Kay (Tommy Lee Jones), waarbij ieder heeft zo zijn eigen kwaliteiten heeft.
Leuk detail: Je krijgt ook een ‘neutrilizer’, het kleine flitsapparaatje, waarmee je mensen hun geheugen kunt wissen. Dat wordt feest in de discotheek!

Men in Black 2: Alien Escape zal in de zomer van 2002 verkrijgbaar zijn.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren