Tactical Ops wordt retail spel

Ongeveer zoals de binnenkort te verschijnen Counter-Strike: Condition Zero, wordt een andere tactische MOD ook retail game: De populaire Unreal Tournament MOD Tactical Ops, voorheen SWAT, gaat over niet al te lange tijd als Tactical Ops: Assault on Terror over de toonbanken. Infogrames gaat het spel uitgeven.

Net als bij Condition Zero blijft het origineel gratis ter download beschikbaar, maar zitten in de retail-versie een aantal nieuwe features. Voor Assault on Terror betekent dat, dat er nieuwe skins, nieuwe wapens, nieuwe maps, een betere gameplay en minder bugs in het retail-product zitten, ten opzichte van de download-versie.

En binnenkort komt Global Ops ook nog…

  1.   
    Pissed UT Gamer's avatar

    Wat een stierschijt zeg!! Die MOD’s zijn volgens mij toch echt wel voor bedoeld om het speelplezier van een spel aanzienlijk te verlengen. Laat ze dan toch met nieuwe spellen komen maar als je een retegoeie MOD maakt als Tactical Ops en het vervolgens helemaal lauw maakt met nieuwe wapens, skins, maps, betere gameplay en, wat volgens mij nog het ergste is, geen bugs (?)… Dan zeg ik toch: Schijt op!! Laat ze die dingen lekker op internet houden inplaats van zo een klotestreek uit te halen, geef ons gewoon de bugvrije versie die we verdienen!

  2.   
    DA BOZE MAN's avatar

    Wat een klote eikels dat ze dat doen zeg.