PS2: januari releases

Goed nieuws voor de Playstation 2 fans. In november zijn er erg veel goede spellen uitgekomen en ook december ziet er erg goed uit. Maar wat als het jaar is afgelopen? Is de Kerst-hype dan afgelopen? Nee, er komt nog genoeg lekkers voor de liefhebber.
Zoals:

Monsters, inc: Een spel voor de jeugdige spelers, gebaseerd op de nieuwe Disneyfilm van volgend jaar.

Dropship: Hier wordt al lang naar uitgekeken. Dit actie/strategie spel gaat een heleboel fun brengen. Breng met je dropship troepen weg en blaas kampen op. Ook de grafische kant is zeker de moeite waard.

Ace Combat Distant Thunder: Dé vliegsimulatie voor de PS2. Dogfights in het schitterende landschap. Een spel om alvast voor te gaan sparen.

Ecco the Dolphin: Zwemmen in de mooiste omgevingen, terwijl je puzzels oplost en de wereldvrede moet proberen te bewaren.

Rez: Waarschijnlijk de minst bekende uit dit rijtje, maar vernieuwend mag deze game zeker genoemd worden! Door het uitschakelen van virtuele vijanden kan je hun frequenties gebruiken om je eigen ritme en grafics te maken. Snap je er niets van? Je zal niet de enige zijn, maar houd dit spel toch in de gaten, want het zou wel eens een revolutie teweeg kunnen brengen.

Headhunter: Een topspel van Sega! De bedoeling van Headhunter is om je zoveel mogelijk te betrekken in het verhaal zodat je je in een film waant. Actie is het thema.

Kortom, er is dus nog genoeg te verwachten. Ook de Xbox en de Gamecube zijn onderweg, dus voorlopig hoeft Nederland zich niet te vervelen. Voor meer informatie, ga naar de site van Playstation

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren