Red Faction: 29 september in de winkel


Ook definitief is de releasedatum van Red Faction, de nieuwe strategische first person shooter van THQ. Gemaakt door Volition, bekend van onder andere Descent en Summoner, brengt deze game de speler in de rol van Parker.

Parker is een jongeman wiens ouders zijn hele leven al hebben uitgestippeld. Rechstreeks van de de particuliere school in een lekkere vet betaalde baan. Misschien interessant voor jij en ik maar Parker denkt daar anders over en meldt zich aan bij de Ultor mijnoperaties op Mars.

Al snel komt Parker erachter dat er iets niet helemaal lekker loopt op Mars. Veel van zijn collega mijnwerkers worden ziek en men zegt dat er alles aan gedaan wordt om een geneesmiddel te vinden. Dan beginnen er pamfletten te verschijnen van de mysterieuze “Eos” waarin het tegendeel wordt beweerd.

Het spel komt dan echt op gang met een opstand tegen Ultor. Jij moet zorgen dat je zo lang mogelijk in leven blijft om de 20 missies te overleven en Ultor te verslaan. Alleen hierdoor kan je het mysterie van de epidemie oplossen.

Wil je een voorproefje ? Download dan de demo.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren