Win $50.000 met Age of Empires 2

Duidelijker dan het persbericht kan ik niet worden dus here goes:
Wereldwijd Microsoft Age of Empires II toernooi: verover de wereld en verdien $50.000

Nationale kampioenen, onder meer uit Nederland, zullen in de Verenigde Staten gaan strijden om de wereldheerschappij

Schiphol-Rijk 13 augustus 2001 – Microsoft organiseert een groot, wereldwijd Age of Empires II toernooi. De hoofdprijs van het ‘Age of Empires II: The Conquerors International Tournament’ bedraagt $50.000 dollar. De grote finale op 24 oktober a.s. in het Amerikaanse Redmond, gaat vooraf door een reeks nationale wedstrijden, die de kandidaat-veroveraars opleveren voor de eindstrijd. Deze finale wordt onder andere opgeluisterd door de legendarische game-ontwikkelaar Bruce Shelly. In meer dan 15 landen vinden de nationale wedstrijden plaats via de MSN Gaming Zone, op LAN-evenmenten of op door lokale Microsoft-partners georganiseerde bijeenkomsten.

In Nederland begint het toernooi op woensdag 15 augustus met informatieverstrekking via het GamePoint Netwerk. De inschrijfperiode loopt van 17 tot en met 31 augustus. De competitie sluit op 28 september. De inschrijving verloopt in samenwerking met GamePoint, Nederlands eerste online multiplayer games- en entertainmentplatform. Op de MSN-portal zal informatie over het toernooi beschikbaar komen.

Age of Empires is een historisch real-time strategiespel met uitgebreide single- en multiplayer-mogelijkheden, geavanceerde AI (Artificial Intelligence), alsmede levensechte graphics en animaties. Inmiddels spelen wereldwijd meer dan acht miljoen mensen het spel.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren