Er zit geluid in Hercules!

Hercules kondigt een gloednieuwe reeks audioproducten aan als aanvulling op het bestaande aanbod aan grafische en videoproducten. Hercules streeft erna om door middel van kracht, snelheid en topkwaliteit, de spelbeleving van zelfs de meest veeleisende gamer te verhogen- vanaf nu met zowel video als audio producten.

“Op dit moment wordt de naam Hercules geassocieerd met innovatieve 3D-producten van hoge kwaliteit”, aldus Claude Guillemot, directeur van Hercules Technologies. “De R&D-teams van Hercules en Guillemot hebben de handen ineen geslagen voor het ontwerpen en produceren van een nieuwe reeks revolutionaire audioproducten. Het is onze ambitie om de lat steeds hoger
te leggen en de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende gamer te blijven overtreffen. Dankzij het feit dat Hercules erin slaagt producten te ontwerpen die optimaal inspelen op de wensen van onze klanten, en met name van de gamers onder hen, is Hercules perfect toegerust voor deze strategische expansie.

Het eerste audioproduct van Hercules is de Game Theater XP, een revolutionair gaming-concept dat hardcore gamers door zijn unieke kenmerken zeker zal aanspreken: een geluidskaart en een buitengewoon handig extern rek met onder andere een supersnelle 4-poorts USB-hub, een game-poort waarop gaming-accessoires gemakkelijk kunnen worden aangesloten, en Dolby Digital
decodering op maximaal zes onafhankelijke vergulde RCA-uitgangen. De lanceringdatum van de Hercules Game Theater XP zal nog nader worden bekend gemaakt.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren