De vetste acties en doelpunten uit de FIFA 16 demo

FIFA 16 is in aantocht en traditiegetrouw is een demo enige tijd voor de release uitgebracht. Miljoenen gamers zijn al aan de slag gegaan met dit voorproefje en dat levert uiteraard volop spektakel op. In dit artikel zetten we wat vette acties en doelpunten voor je op een rijtje. Heb jij ook een memorabel moment in de demo van FIFA 16 meegemaakt? Laat het weten in de reacties!

Bekijk om te beginnen nog eens deze twee trailers over de gameplay-innovaties en magische momenten op het veld.

Ladies first!

Voor het eerst maakt het vrouwenvoetbal onderdeel uit van een FIFA-game. Hoewel sommige dames er niet heel vrouwelijk uitzien, is het wel duidelijk dat ze absoluut hun mannetje staan op het veld. De Amerikaanse ster Alex Morgan bijvoorbeeld, die op een wel heel elegante wijze de bal tegen de touwen knalt.

De man van glas

Hij ligt sneller in de kreukels dan een Fiat 500 die frontaal botst met een Bentley, maar onze held Arjen Robben is toch maar mooi even nummer 5 op de ranglijst van beste spelers in FIFA 16. Als hij niet geblesseerd is, kan hij behoorlijk toffe acties op de grasmat verzorgen.

Op gepaste afstand…

Vidal heeft een aardige poeier in huis. Een heel verrassende poeier ook. Onderstaande video is bijzonder tof, maar knaagt ook een klein beetje in het achterhoofd hoe eenvoudig het zal zijn om keepers van grote afstand te verschalken.

Ronaldoooooooooooo!

Die Cristiano Ronaldo kan ook best een balletje trappen. Stijlvol! Daar zou hij eens zijn werk van moeten maken…

Slalom

Juan Cuadrado is momenteel door Chelsea verhuurd aan Juventus. Daar zullen de Engelsen nog wel eens goed over nadenken als ze zien hoe deze Colombiaan door de verdediging van Machester City slalomt.

Omhaal

Afvallende ballen zijn een fijne prooi voor aanvallers om vanaf enige afstand uit te halen richting het doel. En waarom zou je gewoon schieten als het ook met een halve omhaal kan? Griezmann doet het.

Scorpion

Rafael van der Vaart deed het jaren geleden al eens voor Ajax en ook Ivan Rakitic kan het blijkbaar. Op een fraaie manier werkt hij een slecht weggewerkte bal met een heuse scorpion kick in het doel.

Heb jij je al vermaakt met de demo van FIFA 16? Misschien ook toffe video’s gemaakt van vette acties of doelpunten? Laat het weten in de reacties! Toffe video’s voegen we graag aan dit overzicht toe.

 1.   
  Moodey's avatar

  Niemand heeft dooor datt fifa t zelfde doet als CoD maar dat gewoon getolereerd wordt

 2.   
  Koen's avatar

  Moodey schreef, "Niemand heeft dooor datt fifa t zelfde doet als CoD maar dat gewoon getolereerd wordt"

  Het is in FIFA moeilijker om te innoveren in vergelijking met CoD. Daarnaast heb je natuurlijk te maken met voetbalteams die jaarlijks veranderen. Haalt niet weg dat FIFA de laatste jaren inderdaad in de herhaling lijkt te vallen.

 3.   
  tijn80's avatar

  Moodey schreef, "Niemand heeft dooor datt fifa t zelfde doet als CoD maar dat gewoon getolereerd wordt"

  Wat verwacht je? Het is een voetbalspelletje! Zolang er toch mensen zijn die het kopen, gaan ze gewoon door met het maken van nieuwe versies.

  Koen schreef, "Het is in FIFA moeilijker om te innoveren in vergelijking met CoD. Daarnaast heb je natuurlijk te maken met voetbalteams die jaarlijks veranderen. Haalt niet weg dat FIFA de laatste jaren inderdaad in de herhaling lijkt te vallen. "

  Ze zouden een minder realistisch voetbalspel kunnen opzetten. Bv op andere planeten met verschillende soorten zwaartekracht. Of geweld juist toestaan 🙂

 4.   
  Noice!'s avatar

  Ladies first! Ik kan het niet beter verwoorden!

  Laat de mannen maar PES spelen.

 5.   
  KoloFc's avatar

  De Fifa 16 demo ziet er goed uit 8)

 6.   
  Bosnegert's avatar

  ach ja FIFA innoveert misschien niet veel maar toch wordt het elk jaar weer gekocht door veel. misschien is het gewoon wel een goeie game

 7.   
  Flippow's avatar

  net demo gespeeld, blij dat t 0-0 is gebleven. Vond FIFA 98 een stuk leuker en makkelijker haha

 8.   
  mastertje's avatar

  tijn80″][quote=”Moodey schreef, "Niemand heeft dooor datt fifa t zelfde doet als CoD maar dat gewoon getolereerd wordt"

  Wat verwacht je? Het is een voetbalspelletje! Zolang er toch mensen zijn die het kopen, gaan ze gewoon door met het maken van nieuwe versies.

  Koen schreef, ".."

  Ze zouden een minder realistisch voetbalspel kunnen opzetten. Bv op andere planeten met verschillende soorten zwaartekracht. Of geweld juist toestaan 🙂 [/quote]
  Tsja dan kan het geen fifa meer heten he. Op een gegeven moment kan er ook niet meer veel veranderen, aangezien de sport zichzelf niet veranderd. (Afgezien de belachelijke transferbedragen)

 9.   
  Moodey's avatar

  Het eens in de zoveel jaar verkopen ipv elk jaar een nieuwe zou ook niet raar zijn ofzo… er is totaal geen nood tot elk jaar een nieuwe. Updates kunnen ervoor zorgen dat teams up to date zijn aangezien alle spelers toch al in de game zitten.