The Best of Me Blu-ray

The Best of Me is gebaseerd op de roman van Nicholas Sparks, die tevens The Notebook, Safe Haven en Dear John schreef. Twee van deze titels vielen meer dan goed in de smaak en harkten samen ook de nodige prijzen bij elkaar. Begin deze maand is de Blu-ray in de winkel verschenen, voor ons dus weer tijd om te kijken wat er hierop aantreffen.

Over de film
Regisseur: Michael Hoffman | Cast: Michelle Monaghan (Amanda), James Marsden (Dawson), Gerald McRaney (Tuck) en Caroline Goodall (Evelyn) | Speelduur: ca. 122 minuten | Bioscooprelease: 16 oktober 2014

Dawson (Marsden) en Amanda (Monaghan) waren onafscheidelijk op de middelbare school, smoorverliefd en beste vrienden. Wanneer de relatie abrupt eindigt, omdat Dawson gedwongen wordt de relatie te verbreken, gaan ze ieder hun eigen weg en verbreken ze elk contact. Ruim twintig jaar later, wanneer ze elkaar ontmoeten bij een begrafenis, bloeit de liefde weer hevig op. Het leven heeft hen allebei niet geboden wat ze ervan gehoopt hadden en ze hebben elkaar nooit kunnen vergeten. Wanneer Dawson en Amanda weer veel tijd met elkaar doorbrengen, worden ze echter ook geconfronteerd met de keuzes die ze in hun leven hebben gemaakt en de dromen die ze samen deelden. Kan het verleden herschreven worden en kan echte liefde alles overwinnen?

Over de Blu-ray
Beeld: 1080p High Definition Breedbeeld | Geluid: Engels en Frans 5.1 DTS-HD Master Audio | Ondertitels: Nederlands en Frans | Aantal discs: 1 x Blu-ray | EAN: 8713045243791 | Ook verkrijgbaar op: DVD | Retail release: 4 februari 2015

Bij een romantisch drama als The Best of Me verwacht je meestal niet al teveel extra’s op de disc. Toch treffen we op de disc van deze film meer extra’s dan dat je zou verwachten. Zo zijn er onder andere een aantal verwijderde scènes toegevoegd en meerdere interviews. Ook is er commentaar van regisseur Michael Hoffman aanwezig, evenals een alternatief einde voor de film, met de bijpassende titel Tears of Joy. Ook titelsong zangeres Lady Antebellum heeft haar plekje veroverd op de disc, we kunnen namelijk de clip van haar nummer I Did bekijken. Wij bedanken hierbij natuurlijk ook Entertainment One voor het beschikbaar stellen van een recensie-exemplaar.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren