De vijf leukste Star Wars-mods voor The Elder Scrolls V: Skyrim

De vierde van mei is niet alleen de dag van de dodenherdenking, maar ook internationale Star Wars Day. Want ja, ‘May the Fourth be with you’. En Skyrim, een noordelijke provincie van Tamriel, lijkt dan wel niet al te modern, maar met deze mods kun je futuristische technologie uit Star Wars naar deze ijskoude provincie halen.

1. Jedi of Skyrim: KotOR system V 3.8

Deze mod is ongelofelijk uitgebreid en biedt je niet alleen een collectie bruikbare light sabers, maar ook skill trees voor zowel de light side als de dark side. Je krijgt er dus ook allerlei nieuwe moves bij, waaronder uiteraard de bekende Jedi Mind Trick en Force Grip. En alsof dat nog niet genoeg i, krijg je ook voor elke ‘kant’ een bijpassende outfit.


Download de mod hier!

2. Star Wars Races

Het universum van Star Wars omvat een grote hoeveelheid planeten en veel planeten hebben hun eigen ras. Deze mod voegt een grote hoeveelheid nieuwe rassen uit het Star Wars-universum toe, zodat je ook als Gran, Chazrach of Mandalorian door Skyrim kunt banjeren.


Download de mod hier!

3. Star Wars Ep. 1,2,3 Armour

Gezien er in Star Wars aardig wat afgevochten wordt, bevatten de films een uitgebreid scala van wapens en wapenuitrustingen. Met deze mod krijg je een groot assortiment aan wapenuitrustingen uit de eerste trilogie. Je zult ze wel eerst zelf moeten maken bij een smid, maar als je dat eenmaal hebt gedaan dan kun je rondlopen in onder andere de outfits van verschillende Jedi, Darth Maul of de outfits van een aantal rebellen.


Download de mod hier!

4. Darth Vader in Skyrim

De meest iconische bad guy van Star Wars is uiteraard Darth Vader. Met deze mod kun je ook even in de verbrandde huid… Ehm, het pak van deze Sith-meester, kruipen. Met als extra bonus dat ook de bekende ademhalingsgeluiden die dit pak in de films met zich meebrengt aanweig zijn.


Download de mod hier!

5. Star Wars Blasters

De meest bekende wapens uit Star Wars zijn natuurlijk de bekende light sabers, maar ook de vele schietijzers die voorkomen in de films mogen niet vergeten worden. Deze mod voegt een heel aantal pistolen en geweren toe aan de game, waaronder de bekende blaster van Han Solo (‘Han shot first!’ -red.). De wapens zijn niet alleen voor de sier, je kunt ze namelijk ook naar hartenlust afvuren.


Download de mod hier!
  1.   
    Tom's avatar

    Die Lightsabers maken het toch wel dat ik me nu een beetje zielig voel met m’n Xbox 360-versie… 🙁

  2.   
    thijsknvb's avatar

    Je word er bijna duizelig van zoveel goede mods zijn er voor Skyrim. Paasmods, Starwars en zelfs my little pony mods. 🙂

  3.   
    Ralph P Scene's avatar

    wie zei pony’s!

  4.   
    Jerry97's avatar

    Echt vet!! Ga ze zeker downloaden. 🙂