Vijf romantische Valentijnsdownloads voor De Sims 3

Het is weer Valentijnsdag en dat betekent een flinke dosis romantiek, ook voor je Sims. Met deze downloads kunnen je Sims dan ook een romantische Valentijnsdag beleven.

1. Fijne Valentijnsdag 2012!-set

Veel van de downloads die we hier noemen zijn afkomstig vanuit de community, maar laten we niet vergeten dat Electronic Arts zelf ook zowel betaalde als gratis content aanbiedt via de De Sims 3-store. Deze set bevat een leuk jurkje voor de dames en een Cupido-outfit, inclusief vleugeltjes.


Download de Fijne Valentijnsdag 2012!-set hier

2. Valentine’s Wedding Dress

Iets wat bij de liefde hoort is natuurlijk trouwen. Deze trouwjurk voor je vrouwelijke Sims heeft aan de achterkant een uitsnede in de vorm van een hart, voor een extra romantisch tintje. En in het rood is het natuurlijk ook gewoon een mooie avondjurk voor een date in Chez Les Llamas.


Download Valentine’s Wedding Dress hier

3. Valentine Lipstick

Als je rond Valentijnsdag in de winkels kijkt, dan zie je overal rood, roze en hartjes. Ook de lippen van je Sims(alleen je vrouwelijke Sims helaas) kun je voorzien van hartjesvormen, speciaal voor die spannende date op Valentijnsdag.


Download Valentine Lipstick hier

4. Valentine’s Jewellery Set

Een goed cadeau om je vriendin te geven op Valentijnsdag is natuurlijk een mooi sieraad. Ook Sims zijn hier dol op en speciaal voor Valentijnsdag zijn ze er ook in de vorm van hartjes.


Download Valentine’s Jewellery Set hier

5. The Working Sim’s Bed

Tsja, ook Sims zijn wel eens eenzaam. Om dan toch nog wat ‘liefde’ te kunnen krijgen is er dit bed. En het grote voordeel is dat je Sims er ook nog eens geld mee kunnen verdienen. Ideaal voor je eenzame, arme Sims dus…


Download The Working Sim’s Bed hier
  1.   
    jody swarts's avatar

    gisteren aangeschaft en vermaak me er goed mee