De vijf leukste Valentijnsmods voor The Elder Scrolls V: Skyrim

De een is dol op Valentijnsdag, de ander vindt het commercieel gedoe. Valentijnsdag is echter ook een mooie gelegenheid om door middel van wat mods uit de Steam Workshop te zorgen voor wat meer romantiek in The Elder Scrolls V: Skyrim.

1. Pegasus and Alicorn Invade Skyrim

Sommigen zoeken er hun hele leven naar: de prins op het witte paard. De dames en heren in Skyrim hoeven met deze mod niet verder te zoeken, want deze mod voegt twee gevleugelde, witte paarden toe. Zo kun je, al galopperend door Tamriel, indruk maken op die ene dame uit Whiterun die je zo leuk vindt, of die knappe kerel van The Dark Brotherhood.


Download de mod hier!

2. Heart Breaker

“Last Christmas I gave you my heart” klinkt heel romantisch, maar het geven van een hart wordt hier natuurlijk figuurlijk bedoeld en niet letterlijk. Met deze mod kun je je geliefde dan ook laten zien hoeveel je echt van hem of haar houdt. Niet door het weggeven van je eigen hart, maar door dat van anderen uit hun borstkas te rukken en cadeau te geven. En als je twijfelt of een enkel hart wel genoeg is, dan geef je er toch gelijk een stuk of honderd?


Download de mod hier!

3. Lanterns and Candles

Om een romantische sfeer te creëren zijn kaarsjes natuurlijk erg belangrijk, hoewel rozenblaadjes het ook vaak goed doen. Met deze mod kun je zorgen voor een intieme, romantische sfeer door allerlei soorten kaarsen en andere lichtbronnen te maken en deze vervolgens ergens neer te zetten. Pas wel op dat je niet per ongeluk je huis in plaats van het hart van je geliefde in vuur en vlam zet.


Download de mod hier!

4. Marriageable Dragon Follower: Ziisosgein

Draken zijn behoorlijk gevaarlijk. Ze moorden hele dorpen uit en als je pech hebt, dan komt er een moment in je spel dat er meer draken zijn dan vrouwen of mannen. En wat moet je dan op Valentijnsdag, als je wanhopig op zoek bent naar een geliefde? Het antwoord is simpel: dan trouw je gewoonweg met een draak.


Download de mod hier!

5. Simple Divorce

Wellicht ben je getrouwd met Lydia maar besluit je dat de serveerster in de taverne in Markarth veel liever en leuker is. Of wellicht verlaat je je echtgenote wel omdat je liever met een geit genaamd Gleda verder wil gaan. Wat het ook is, deze mod kan je hierbij helpen, omdat het je de mogelijkheid biedt om van iemand te scheiden in Skyrim. Scheidingspapieren zijn dan ook hét Valentijnscadeau van 2014.


Download de mod hier!
  1.   
    Ralph P Scene's avatar

    haha Grappig