De vijf leukste kersttrailers

Eerder brachten we je al in de kerstsfeer met kerstmods voor Skyrim en kerstdownloads voor De Sims 3. Vandaag brengen we je ook weer een dosis kerstsfeer, maar dit keer in de vorm van de vijf leukste gamegerelateerde kersttrailers en kerstvideo’s.

1. GamersNET kerstclip

Op nummer één staat natuurlijk de enige echte epische kerstclip van GamersNET. ‘Gelukkig Gamejaar’ wordt gezongen door de enige echte Hans Otjes, die je waarschijnlijk wel kent van GamersNET Radio. Bekijk hieronder deze kerstclip, waarin je ook een aantal crewleden en ex-crewleden van GamersNET voorbij ziet komen.

2. Rayman Raving Rabbids

De knotsgekke konijnen van Rayman kom je overal tegen. In Keulen bij de GamesCom, binnenin de controller van de Nintendo Wii of in je woonkamer. Ook Kerstmis slaan deze konijntjes niet over, wat te zien is in onderstaande trailer.

3. Dante’s Inferno

Dante’s Inferno is al een paar jaartjes oud, maar deze trailer zul je wellicht nog wel herkennen. Het is een variant op een bekend Engels kerstliedje, met aan het einde de boodschap dat er een demo voor Dante’s Inferno zal verschijnen. Deze demo is inmiddels allang uit, net zoals de game, maar dat maakt deze trailer er niet minder vermakelijk om. Hoewel deze trailer je wellicht niet echt in de kerstsfeer zal brengen met al zijn demonen en viezigheid…

4. Saint’s Row IV

De Saints doen alles op hun eigen, over-the-top manier. Ook Kerstmis hoort daarbij en in dit geval moeten de Saints zelfs Kerstmis redden…

5. De Sims 3

Bij De Sims 3 kun je door middel van de uitbreiding De Sims 3: Seizoenen al wat sneeuw en daarmee ook kerstsfeer je game in halen. Mocht dat niet genoeg zin, dan zijn er ook een heleboel gezellige kerstdownloads voor De Sims 3 om met De Sims 3 helemaal in de kerstsfeer te komen. Mocht dat nog niet genoeg zijn, dan kun je ook met onderstaande trailer helemaal in de kerststemming komen met De Sims 3.


De GamersNET-crew wenst de bezoekers van GamersNET een vrolijk en gezellig kerstfeest![/center]

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Hé, jammer zeg dat de Bully “Holiday Special” trailer er niet tussen zit. 😛

 2.   
  blackname's avatar

  die simsmis trailer duurt misschien iets te lang XD

 3.   
  Skirebabba's avatar

  De DLC van saints row IV moet ik nog steeds een een keer spellen kan ik weer lekker lachen om de flauwe grappen.

 4.   
  ShadyXL's avatar

  Raving Rabbids zijn gewoon altijd geniaal 😛 Die van Saints Row IV was ook wel vet 😀