De Sims 3: Tien Gezellige Kerstdownloads

Met de kerstperiode in volle gang hebben de meeste mensen ook de kerstsfeer weer in huis gehaald met allerlei versierselen. Als je De Sims 3 speelt dan kunnen je Sims uiteraard niet achterblijven en daarom hebben we deze lijst gemaakt om ervoor te zorgen dat ook je Sims een heel fijn en gezellig kerstfeest kunnen vieren.

1. Santa’s Sleigh

Iemand die onlosmakelijk verbonden is met Kerstmis is uiteraard de kerstman. Waar Sinterklaas te paard over de daken gaat, kiest de kerstman voor een slee getrokken door rendieren. Met deze download kunnen je Sims helaas niet met een slee door de lucht vliegen, maar ze kunnen wel heel stijlvol door de stad crossen in een slee getrokken door rendieren.


Download Santa’s Sleigh hier

2. Christmas Railings

Bij het versieren van het huis van je Sims mag je geen hoekje overslaan. De banken, het bad en zelfs de wc kun je aanpassen zodat deze helemaal in kerststijl zijn. Met deze download kun je ook de relingen van je trap een gezellig kerstsfeertje geven door middel van een aantal feestelijke rode strikken.


Download Christmas Railings hier

3. Vintage Xmas Tree Lot

Een van de dingen die echt hoort bij het vieren van Kerstmis is uiteraard de kerstboom. Het begin van de kerstperiode wordt voor veel mensen dan ook ingeluid met het kopen van een mooie spar. Op dit kavel met kerstbomenverkooppunt kun je helaas geen echte kerstboom kopen voor je Sims, maar ze kunnen hier wel lekker rondwandelen om helemaal in de kerstsfeer te komen.


Download Vintage Xmas Tree Lot hier

4. Christmas Themed Patterns

De Sims 3 biedt ongelofelijk veel mogelijkheden om de kleuren en patronen van je meubels en de kleding van je Sims helemaal aan te passen naar de smaak of het thema van jouw keuze. Met deze leuke kerstpatroontjes geef je elke trui, elk jurkje en zelfs elke wc-pot een gezellige kerstsfeer mee.


Download Christmas Themed Patterns hier

5. Candycane Light & Dining Set

De bekende rood met witte zuurstokken zijn vooral in Amerika erg populair met Kerstmis, waar ze massaal in de kerstbomen worden gehangen. Je kunt ze echter ook op een creatieve manier gebruiken bij de kerstdecoraties en dat is dan ook wat je met deze download krijgt: een lamp in de vorm van een zuurstok, een tafel met zuurstokpoten en een stoel met zuurstokpoten.


Download Candycane Light & Dining Set hier

6. Christmas Reindeer

Rendieren zijn door de kerstman onlosmakelijk verbonden met Kerstmis, iets wat we ook al hebben gezien bij de download met een rendierenslee voor je Sims om de stad onveilig mee te maken. Rendieren kunnen echter ook op een kleiner formaat bijdragen aan de kerstsfeer, zoals het geval is bij dit rendierbeeld.


Download Christmas Reindeer hier

7. Christmas Decoration

Bij kerstversieringen hoort ook veel groen. Het gaat hierbij natuurlijk niet alleen om de kerstboom, maar ook om kransen met dennentakken en kerststtukjes met kaarsen. Met deze download kun je dan ook dit soort mooi groen in huis halen.


Download Christmas Decoration hier

8. Sneeuwbol Lampen

Bij Kerstmis is een van dingen waar veel mensen op hopen natuurlijk sneeuw. Sneeuw kun je je spel inhalen door de uitbreiding De Sims 3: Seizoenen te kopen, om zo de wereld van je Sims te bedekken onder een flinke laag sneeuw. Je Sims kunnen de sneeuw echter ook in huis halen door middel van deze sneeuwbollen met een sneeuwpop en een kerstboom, die tevens dienst doen als tafellamp.


Download Sneeuwbal Lampen hier

9. Christmas Snow Boots

Bij Kerstmis hoort natuurlijk eigenlijk sneeuw en met de sneeuw komt ook kou. Voor je koukleumende Sims zijn er daarom deze heerlijk warme snowboots die je Sims zowel buiten in de sneeuw als binnen voor de haard kunnen dragen.


Download Santa’s Sleigh hier

10. X-mas Dining 2013 Set

Bij Kerstmis hoort voor veel mensen een lekker uitgebreid kerstdiner en de meeste Sims zullen dit ook zeker niet versmaden. De kersttafel moet je natuurlijk wel mooi aankleden en daarvoor is deze set helemaal geschikt. Bovendien bevat deze niet alleen allerlei versierselen voor een mooie kersttafel, maar ook de kersttafel zelf.


Download X-mas Dining 2013 Set hier

De GamersNET-crew wenst de bezoekers van GamersNET een vrolijk en gezellig kerstfeest![/center]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren