De Sims 3: Tien Enge Downloads

Halloween is de engste tijd van het jaar en dus de perfecte gelegenheid om enkele horrorgames uit de kast te trekken. Maar ook games die normaal gesproken niet in deze categorie vallen kunnen met enkele aanpassingen toch een stuk enger worden. Zo ook De Sims 3, waarbij een grote community zorgt voor allerlei nieuwe meubels, kleding en andere content voor de game. Hieronder een selectie van tien van deze downloads die je spel een stuk enger maken of je helemaal in de Halloweensfeer krijgen.

eft

1. Bloederige schoenafdrukken

Iets engs hoeft niet altijd iets groots met scherpe tanden te zijn, want ook subtiele details kunnen zorgen voor een enge sfeer. Een mooi voorbeeld hiervan zijn deze bloederige schoenafdrukken, die zelfs het meest schattige landhuisje kunnen veranderen in een heus horrorhuis.

eft

2. Enge bomen

Je kent ze waarschijnlijk wel uit tekenfilms: bomen die opeens een gezicht lijken te hebben. Ook je Sims kun je hier nu flink de stuipen mee op het lijf jagen. Deze bomen gloeien op in het donker en sommige ervan hebben zelfs hoorns of een zeis…

eft

3. Frankensteinhuid

Frankenstein is een klassiek figuur binnen het het horrorgenre. Nu kunnen ook je Sims eruit zien alsof ze uit allerlei losse lichaamsdelen bestaan. Perfect dus als een van je Sims de ambitie heeft om een gestoorde wetenschapper te worden.

eft

4. Bates Motel

Nog een klassieker is Psycho, de legendarische horrorfilm van de minstens net zo legendarische Alfred Hitchcock. Het grootste deel van deze film speelt zich af in het Bates Motel, een plek die je Sims nu ook kunnen bezoeken met behulp van deze download. Of ze het overleven is echter maar de vraag…

eft10

5. Chucky

De derde klassieker in deze lijst is Chucky, de doodenge pop die is bezeten door een kwade geest. En waar zou je je Sims nou gelukkiger mee kunnen maken dan met een kindje dat precies op deze engerd lijkt?

eft10

6. Freddy Krueger

Een andere bekende psychopaat is Freddy Krueger, de seriemoordenaar die mensen via hun dromen vermoordt. Maar sommige dromen worden werkelijkheid en als je Sims deze Freddy Kreuger tegenkomen, dan wensen ze waarschijnlijk dat ze in bed waren gebleven. Een perfecte Sim dus om die vervelende buurvrouw eens flink de stuipen op het lijf te jagen.

eft10

7. Zombie make-up

Zombies zijn tegenwoordig overal te zien: in games zoals Dead Island en in series zoals The Walking Dead. Met de uitbreiding De Sims 3: Bovennatuurlijk kunnen sommige Sims met volle maan al veranderen in zombies, maar echt de controle heb je dan niet meer over ze. Daarom is er nu ook zombie make-up beschikbaar voor je Sims, zodat je je hele stad vol kunt stoppen met deze ondoden.

eft40

8. Spookhuis met tombe voor avonturiers

De Sims 3: Wereldavonturen introduceerde tombes, die te vinden waren in Al Simhara (Egyptisch), Shang Simla (Chinees) en Champs Les Sims (Frans/Keltisch). Met tombes is in latere uitbreidingen niets meer gedaan, wat jammer is omdat het verkennen van tombes iets is dat goed zou passen bij een uitbreiding zoals De Sims 3: Bovennatuurlijk. Gelukkig biedt De Sims 3 genoeg mogelijkheden voor fans om zelf tombes te maken en te delen. Combineer dit met een horrorthema en je komt uit bij The Dark Lands, een spookhuis met daaronder een tombe voor je avontuurlijke Sims.

eft10

9. Spookachtige patronen van Disney

De spookhuizen in de verschillende parken van Disney bevatten veel leuke details en het behang is er daar een van. Op het eerste gezicht lijkt dit behang heel onschuldig en een tikkeltje ouderwets, maar als je goed kijkt dan zie je dat dit behang een stuk minder onschuldig is dan het lijkt. Deze enge patronen kunnen niet alleen worden gebruikt voor de muren, maar ook voor de vloer, voor kleedjes en voor het beddengoed van het kinderbed.

eft

10. Justin Bieber

Het allerergste wat je je Sims aan kunt doen. Ze zullen gillend wegrennen of sterven ter plekke uit doodsangst. Als je deze downloadt zou de stad waarin jouw Sims wonen er wel eens heel doods en verlaten uit kunnen komen te zien…

Happy Halloween!
 1.   
  D_Dog's avatar

  De Sims. Een game die bij elke versie tientallen uitbreidingen krijgt. Op zich niet zo erg, een uitbreiding.. maar tientallen die weinig toevoegen? Nee dankje, dat noem ik met recht echt het uitmelken van een game.

 2.   
  Ralph P Scene's avatar

  OMG Justin bieber run!!

 3.   
  coolking's avatar

  Omg xD Justin bieber :O, het engste wat je je je sims kan aandoen :O.

 4.   
  Game_dude's avatar

  Haha dat laatste, geweldig 😆

 5.   
  MoryIsHere's avatar

  Dat Justin Bieber :O