GamersNET helpt: Liefdesproblemen van onze helden

Videogamepersonages kunnen veel dingen goed. Vechten, springen, op onderzoek gaan en zelfs de wereld redden doen ze vrijwel dagelijks. In de liefde hebben onze helden het echter een stuk lastiger. Het is namelijk lastig een geliefde te vinden als je continu op gevaarlijke missies bent. Als GamersNET leven wij met ze mee en daarom hebben we aan onze helden gevraagd hun vragen naar ons toe te mailen. Hieronder volgt een aantal van deze soms hartverscheurende brieven, met onze tips toegevoegd. Schroom na het lezen niet om ook te reageren: onze helden hebben de hulp hard nodig!

Beste redactie van GamersNET,

Al tientallen jaren ben ik smoorverliefd op een prinses van het naburige koninkrijk. Zij slaat echter altijd mijn avances af. Elk jaar ontvoer ik haar weer en geef ik haar een land of zelfs universum om te besturen. Ze heeft zelfs in een keer een hele familie gekregen om voor te zorgen! Toch besluit ze steeds om weer te vertrekken met een verdomde loodgieter, die mijn land helemaal aan gort slaat. Mijn vraag luidt daarom: wat ik kan doen om haar hart te winnen?

Groeten,
Een verdrietige schildpad

Hoewel grote gebaren op zijn tijd heel goed kunnen werken, kun je beter met iets kleins beginnen. Heb je weleens gewoon geprobeerd om haar mee uit te vragen? Vrouwen houden van romantiek, dus een bloemetje voor Valentijnsdag is veel mooier dan de zoveelste ontvoering. Trouwens, prinsessen houden vaak van zoetigheid. Misschien kun je haar een doosje bonbons of een zelfgemaakte taart sturen? Veel succes! Geachte GamersNET,

Een paar jaar geleden verloor ik mijn vrouw door een aanval van gemuteerde monsters. Normaliter moet je afscheid nemen van je geliefde, maar ik blijf haar steeds zien via hallucinaties van een alienartifact. Nu heb ik een tip gekregen om voor eens en altijd deze artifacts te kunnen vernietigen, maar ik twijfel of ik moet gaan. Als ik dat doe ben ik haar voor altijd kwijt!

Met vriendelijke groeten,
Een twijfelende mechanicus

Hoewel wij niet hallucineren, hebben wij gamers ook veel ervaring met filmpjes, plaatjes en dagdromen van mooie vrouwen. Dat is best leuk voor even, maar een dame van vlees en bloed is toch veel beter. Neem daarom afscheid van haar, vernietig dat ding en zoek een echte chick. Als redder van de mensheid moet dat vast lukken. Succes! Lieve GamersNET,

Al jaren schiet ik mij een weg door hordes vijanden heen. In zo’n situatie moet je blindelings op je teamgenoten vertrouwen en trek je naar elkaar toe. Langzaam aan werd ik verliefd op een van mijn maten. Hij weet het al, maar ik durf niet in het openbaar uit de kast te komen. Ik ben bang dat ik daardoor niet meer als een echte man gezien wordt die de wereld keer op keer kan redden. Wat als de gamers mijn avonturen niet meer willen volgen?

Kusjes,
Een homoseksuele soldaat

Je zult het misschien niet geloven, maar dit verhaal hebben wij vaker gehoord van soldaten. Je bent dus niet de enige die zijn gevoelens niet met iedereen durft te delen! Maak je echter geen zorgen, dit is de eenentwintigste eeuw en wij gamers zijn minder bekrompen dan je denkt. Blijf de vijanden allemaal afmaken, dat is het enige wat echt belangrijk is. Wie en wat je tussen je games doet, dat maakt ons niets uit, toch? Haa!

Oh! Huh! Haaaaaah! EHhhh! Hjiiiiih, haaaaaaah! Hiya ha! Uh Uh!
Hjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

Eyaa!

Ah, dit is een ernstig geval. Het syndroom van Nintendo is niet fijn om te hebben als je een vriendin wilt vinden. Het maakt niet uit hoe heldhaftig je een vrouw redt van het kwaad, of hoeveel je willekeurige mensen helpt: een vrouw wil meer. Vrouwen willen praten en daar worstel je nu juist mee. Het lijkt erop dat de Japanners de komende jaren geen geneesmiddel voor deze afwijking zullen vinden, dus je zult het echt zelf moeten oplossen. Misschien dat je gebarentaal kunt leren en een dove vrouw weet te versieren? Lieve redactie,

Ik ben altijd door gamers gezien als een lustobject en daardoor is het lastig om een leuke man te vinden. Ik was dan ook blij dat mijn serie opnieuw begon en ik een kans kreeg om mijn identiteit te veranderen. Laatst ben ik namelijk gestrand op een eiland waar ik al mijn middelen moest inzetten om te overleven. Voor voedsel moest ik jagen, overal zijn puzzels om op lossen en er zijn vele vijanden die ik vakkundig neerschiet met mijn pijl en boog. Echter, voor de onthulling van mijn avontuur koos men juist het gedeelte uit waar ik kreunend en hijgend door een grot klim. Meteen kreeg ik duizenden fanmails van gamers, over wat ze wel niet met me willen doen. Waarom moet de aandacht altijd naar mijn lichaam uitgaan?

Groeten,
Lara

Niet zo zeuren Lara! Heel veel vrouwen, maar ook gamepersonages, zouden maar al te graag jouw lichaam willen hebben. Bijna iedereen op de wereld kent jou daardoor en je wordt door velen aanbeden, maar het belangrijkste is dat daardoor heel veel gamers je avonturen volgen. Niet dat je avonturen slecht zijn, maar het is toch een extraatje dat jij de hoofdrol speelt! En wat betreft het vinden van een leuke man: wat is je telefoonnummer? In de redactie en bij onze lezers zijn er heus nog genoeg leuke singles te vinden!
 1.   
  Remco_MUFC's avatar

  Lara, bel me ๐Ÿ˜‰

 2.   
  Hercules's avatar

  leuk gedaan, zijn dit echte brieven?

 3.   
  cookymonster's avatar

  geniaal ๐Ÿ˜†

 4.   
  I_Eat_Noobsz's avatar

  Hercules schreef, "leuk gedaan, zijn dit echte brieven?"

  Ja, dit zijn echte brieven -.-‘

 5.   
  Goldcobra's avatar

  Haha ๐Ÿ˜›

 6.   
  Jarek's avatar

  I_Eat_Noobsz schreef, "

  ”Hercules” schreef, "leuk gedaan, zijn dit echte brieven?"

  Ja, dit zijn echte brieven -.-‘"

  LOL! ๐Ÿ˜†

 7.   
  Johan L's avatar

  Hercules schreef, "leuk gedaan, zijn dit echte brieven?"

  Maar natuurlijk! Wist je niet dat videogamepersonages echt bestaan en games werkelijke vertellingen van hun avonturen zijn? ๐Ÿ˜›

 8.   
  Rudizo18's avatar

  ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜€ geniaal :3