Beste Peter, fijne feestdagen!

Wekelijks schrijven Leon en Peter elkaar over de dagelijkse dingen in het leven, maar vooral ook over games. Vorige week was het de beurt aan Peter, die vertelde over zijn vakantie en het jaar 2012. Deze week schrijft Leon een brief terug.

Reactie op: Beste Leon, het einde is in zicht Beste Peter,

Mij vragen wat mijn game of the year is, is net zoiets als aan Peter Molyneux vragen of hij zijn vorige game kut vond: je weet het antwoord van tevoren eigenlijk al. Toen ik vorige maand mijn review van Far Cry 3 schreef wist ik geen minpunten te noemen (op de pop-up op de consoles na dan) en het feit dat ik er nog steeds geen weet, nadat ik inmiddels tientallen uren op Rook Island heb vertoefd, zegt denk ik wel genoeg.

Helaas staat het zonnige Rook Island in schril contrast met het decemberweer. Regen, keiharde wind en af en toe zelfs iets dat lijkt op sneeuw: het is niet om over naar huis te schrijven. Het enige voordeel is dat ik eindelijk een goed excuus heb om me volledig op games te storten. Met alle schooldrukte de afgelopen weken heb ik amper tijd gehad om te gamen, maar ik ben van plan dat de komende twee weken helemaal goed te maken. Far Cry 3 moet toch echt een keer uitgespeeld worden en Sly Cooper op de Vita is vele malen leuker dan ik had verwacht. Noem me een Sony-fanboy, maar de cross-play-functionaliteiten bij deze game werken echt fantastisch!

Ik ben overigens niet de enige die het afgelopen jaar te weinig gametijd heeft gehad: ik hoor iedereen erover klagen. Eigenlijk is dat natuurlijk een luxe-probleem, want we zijn, zoals je al zei, het hele jaar overspoeld met toptitels. 2012 was op het gebied van games fantastisch. Ik heb liever dat titels verspreid over het jaar worden uitgebracht, dan dat ze allemaal in één maand tijd verschijnen.

Ook voor mij persoonlijk was 2012 geweldig. Het was voor mij “het jaar van de eerste keren”. Ik heb mijn eerste GamesCom mee mogen maken, samen hebben we de eerste GamersNET-liveshow opgezet, ik heb mijn eerste debug-console ontvangen en tevens voor de eerste keer mijn gezicht laten zien in GN ON TOUR. Ook voor GamersNET was 2012 een bewogen jaar. De ontwikkeling van V5 is in een vergevorderd stadium en in de tussentijd hebben we zelfs een nieuw HQ gekregen. Dat is natuurlijk deels te danken aan jouw prestaties als hoofdredacteur en de geweldige redactie, maar zonder onze trouwe bezoekers zouden we nergens zijn.

Daarom wil ik, in deze allerlaatste Beste… van het jaar, graag onze bezoekers bedanken. Of je nu elke dag op GamersNET komt, of dat je hier alleen bent voor de prijsvragen: zonder jullie zouden wij onze koffers kunnen pakken. Dus bij dezen: bedankt voor het fantastische jaar, een vrolijk kerstfeest toegewenst en op naar 2013, een jaar dat – zoals het er nu naar uitziet – zijn voorganger op alle fronten zal overtreffen.

Greets,

Leon

 1.   
  Rise Against's avatar

  Jullie ook bedankt voor alle content die jullie elke dag weer op de site plaatsen!

 2.   
  RenevdGijp's avatar

  Bedankt voor het nieuws, artikelen en natuurlijk GamersNET Radio! Hopen op een nieuw top GN jaar met hopelijk meer video (reviews, gewone leuke babbels, wekelijkse ‘shows’) En god, oh god, wanneer komt V5!!!! 👿

 3.   
  nunen007's avatar

  Jullie ook heel erg bedankt! 😀

 4.   
  Sub-Zeuro's avatar

  En bedankt Gamersnet – elke dag weer! Ook in 2013 verwacht ik veel nieuwtjes en feitjes van jullie – all about gaming. Iedereen een goede gameyear 2013 gewenst! 8)

 5.   
  toqeer's avatar

  ow ja fijne feestdagen en een gelukkig 2013 bedankt voor alles ben benieuwd naar 2013 🙂